Cao svima!
Ja sam trenutno u 5. danu tecne dijete.
Dijeta se zasniva na sokovima od povrca i raznim cajevima zavisno od problema koji vas muce... Dijeta je namenjena poboljsanju zdravstvenog stanja - ciscenje organizma- ali idu na nju i za mrsavljenje ljudi.
izvadi se krv i na razgovoru sa doktorkom se prodje kroz bolesti i probleme pa vam oni onda prave te sokove i cajice i donose na kucnu adresu. Fora je da se ne jede nista cvrsto
nije tesko meni je 5. dan i uzivam jer je na neki nacin i provera samodiscipline. sokici su ukusni cajevi ko cajevi... ima supa od luka koja je zaista dobra trazicu im recept - sa malo soli (sme da se doda) i bosiljka je pravi specijalitet
ako ima neko ko je drzao ovu dijetu neka se prikljuci temi da delimo iskustva
:]
Tecna dijeta doktorke Rade
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
nisi uspela?
dodjavola~!@#$*()_+
i ja sam krenula zbog detoxa ali kad sam videla kako gubim kilograme (2,5 za 4 dana) osladilo mi se i bas me interesuje koliko cu da skinem
pretpostavljam da je sve za sada voda ali mislimd a ce nesto masti ipak da sagori - 12 dana samo sokici i po koji badem...
inace vec bolje primecujem mirise
dodjavola~!@#$*()_+
i ja sam krenula zbog detoxa ali kad sam videla kako gubim kilograme (2,5 za 4 dana) osladilo mi se i bas me interesuje koliko cu da skinem
pretpostavljam da je sve za sada voda ali mislimd a ce nesto masti ipak da sagori - 12 dana samo sokici i po koji badem...
inace vec bolje primecujem mirise
-
- Stalni član
-
- Stalni član
Nalazi se u Varvarinskoj ulici, Lekino brdo.
Ona ti odredi koliko dugo, mislim da je standard 12 dana plus 12 dana sirove ishrane- sokove ti donose na adresu za dva dana odjednom, koliko se secam je 1 500 din (za ta 2 dana), a posle za hranu 1 000 (isto za hranu za 2 dana), ali nisi obavezna da sirovu ishranu od njih uzimas.
Sve veoma zavisi zasto zelis da ovo drzis- ako je samo detoksikacija i mrsavljenje to je to, ali ako imas i nekih ozbiljnijih problema, onda bolje da uzmes i hranu i sokove od njih da bi bila sigurna, a i jednostavnije je.
Tecna dijeta moze da traje i 18 dana, zavisi od viska kg.
Ona ti odredi koliko dugo, mislim da je standard 12 dana plus 12 dana sirove ishrane- sokove ti donose na adresu za dva dana odjednom, koliko se secam je 1 500 din (za ta 2 dana), a posle za hranu 1 000 (isto za hranu za 2 dana), ali nisi obavezna da sirovu ishranu od njih uzimas.
Sve veoma zavisi zasto zelis da ovo drzis- ako je samo detoksikacija i mrsavljenje to je to, ali ako imas i nekih ozbiljnijih problema, onda bolje da uzmes i hranu i sokove od njih da bi bila sigurna, a i jednostavnije je.
Tecna dijeta moze da traje i 18 dana, zavisi od viska kg.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 07, 2018 11:44 am
Re: Tecna dijeta doktorke Rade
jel ima neko kontakt ili tacnu adresu doktorke rade? hvala