Sta vise da uradim? Jel ima neko neki savet :)
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Sta vise da uradim? Jel ima neko neki savet :)
E ovako, ja imam poremecaj hormona rasta, i rekli su mi doktori da mi je taj poremecaj poremetio metabolizam masti.... bila sma na dijeti koju mi je dao nutricionista, i smrsala sam 14 kg... ali sam se bas strogo pridrzavala 6 meseci....i posle toga sam jela sve po malo, bez hleba .... medjutim ja sam se ugojila nekih 5 kg.... ja ni jedan dan za godinu i po dana nisam jela normalno.... nego uvek pazila... ili ako pojedem nesto kaloricnije , ne jedem posle toga vise, ili par dana bas striktno pazim... u sustini pijem dosta vode, kad mi obaveze dozvole.... ali ja se i dalje gojim... pocelo je da utice na moju psihu, jer ne mogu da spavam kolko me grize savest ako pojedem nesto, a ako ne pojedem ne mogu od gladi da zaspim... probala sam sve moguce dijete, od 14. godine se patim sa kilazom, i sad sam konacno smrsala... ali to se vraca iako ne jedem pola stvari... nemam snage vise da se borim sa tim, a ako se opustim bicu jos nesrecnija.... Sta da radimmmm viseee???? 

Re: Sta vise da uradim? Jel ima neko neki savet :)
Shta da radis:Uzimaj caj:list,maline,list masline(moze diva maslina),sa medom i cimetom 2-3 puta na dan,jedi samo zivu nekuhanu hranu u pocetku 60% a zatim 100% nekuhanu ili procesuiranu hranu,uzimaj 2 zlice Turmarin(kari),salatu isklucivo ladnim cedenim uljama,jabukov ocat i krupna morska so.Uzimaj jogurt ili kiselo mljeko ili Kefir.Jedi Orah,Badem(nepecen),Ljesnik.
Nesmes prati zube pastom sa fluorom(fluor kalcificira Pienealnu zljezdu) ,mozes rastvor sode bikarbone mesto paste.
Ne jesti sir,mljeko,turshiju,secer,brasno i nemoj jesti voce(med je dovoljan)..
pozz
WWW.Ask-Kokal.net
Nesmes prati zube pastom sa fluorom(fluor kalcificira Pienealnu zljezdu) ,mozes rastvor sode bikarbone mesto paste.
Ne jesti sir,mljeko,turshiju,secer,brasno i nemoj jesti voce(med je dovoljan)..
pozz
WWW.Ask-Kokal.net