SMEH KAO LEK
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
http://img230.imageshack.us/my.php?imag ... allvd4.jpgmikalja napisao:Chestitam na noVo otvorenoj temi !I zelim ti da zazivi Tema !!sludjena mama napisao:pozdrav svima
nedavno sam na kablovskoj gledala emisiju o doktorima-klovnovima,koji rade na decijoj klinici i na decjem odeljenju na onkologiji!neverovatno je i nemoguce opisati izraz dece kada klovnovi udju u sobu,igraju se s decom a uz put ih ispituju o tome kako se osecaju,gde ih i da li ih boli itd.deca ih prihvataju s ljubavlju i stvarno,svaka im cast na ideji!
mislim da sam nesto gledala na tv-u da tako nesto postoji i kod nas,da li je opet decije odeljenje onkologije u pitanju ili neka druga decija klinika,nisam sigurna.
u svakom slucaju,smeh zaista moze da bude lek!
pozdrav za sve i smejte se ljudi!!!!!osmeh na lice i sve ce biti lakse!!!!!
![]()
![]()
Pozdrav!!!
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
dobro nam doshla,nadam se da si se lepo provela....e sada ti stvarno treba zasluzheni odmorchicsanyalica napisao:Gde ste smejalice drage?![]()
![]()
Konachno sam sletela i to uspeshno vrlo, vrlo...![]()
Vidim, sve pajkite. Neka, neka....samo odmarajte, i ja cu sad na zasluzeni odmorchic. Pozz

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
????????????????Catthy napisao:http://img230.imageshack.us/my.php?imag ... allvd4.jpgmikalja napisao:Chestitam na noVo otvorenoj temi !I zelim ti da zazivi Tema !!sludjena mama napisao:pozdrav svima
nedavno sam na kablovskoj gledala emisiju o doktorima-klovnovima,koji rade na decijoj klinici i na decjem odeljenju na onkologiji!neverovatno je i nemoguce opisati izraz dece kada klovnovi udju u sobu,igraju se s decom a uz put ih ispituju o tome kako se osecaju,gde ih i da li ih boli itd.deca ih prihvataju s ljubavlju i stvarno,svaka im cast na ideji!
mislim da sam nesto gledala na tv-u da tako nesto postoji i kod nas,da li je opet decije odeljenje onkologije u pitanju ili neka druga decija klinika,nisam sigurna.
u svakom slucaju,smeh zaista moze da bude lek!
pozdrav za sve i smejte se ljudi!!!!!osmeh na lice i sve ce biti lakse!!!!!
![]()
![]()
Pozdrav!!!
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Da se smejemoDj.Olivera napisao:Nije mi jasno šta je pisac hteo da kažeMislim...da li da se smejemo ( ovo je ipak tema o smehu i zdravlju
) ili da èitamo izmeðu redova????

Martatice, izvini...josh sam malo u guzvi...da napishem izveshtaj iz Cerna, pa cu biti slobodna i raspolozena za dobro druzenje i smehhhh

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Stizeee chokolada brrre!!!
Sutra donosim i dolazim na generalni remont kod tebe
E pa drago mi je zbog tih novih slatkica koje si uposlila i nadam se da ce se duze zadrzati kod tebe od prethodnih devojaka koje su te posle par nedelja napushtale
Chitam novine od ovih dana kada nisam bila tu (uh to obozavam...moji ukutjani ih skupe na gomilu, pa uzivam chitajuci kad dodjem s puta), te prochitah u nekima od pre par dana vic:
Koja je bolest najbolja? Skleroza-nishta ne boli, a svaki dan chujesh nove vesti!
Sutra donosim i dolazim na generalni remont kod tebe

E pa drago mi je zbog tih novih slatkica koje si uposlila i nadam se da ce se duze zadrzati kod tebe od prethodnih devojaka koje su te posle par nedelja napushtale

Chitam novine od ovih dana kada nisam bila tu (uh to obozavam...moji ukutjani ih skupe na gomilu, pa uzivam chitajuci kad dodjem s puta), te prochitah u nekima od pre par dana vic:
Koja je bolest najbolja? Skleroza-nishta ne boli, a svaki dan chujesh nove vesti!

- Dj.Olivera
- Stalni član
Alooo, gde ste????? Hm dok sam ja
uz http://www.youtube.com/watch?v=ug6KdO0T ... re=related devojčice se uspavale
Tccc, gde vam je mladost