Cuo sam da postoje neki steroidi koji sluze za gubljenje sala u nenormalno malom vremenu i znam da se prodaju samo na crno.
Pa koliko je to zdravo jer moj drugar je vec uzimao i nisam mogao da verujem kako je smrsao?Netrebaju vam dijete vec rokajte se steroidima!
Postoji,to je spoj naziva 2,4 dintrophenol i ne bi ti ga preporucio za upotrebu jer u toku uzimanja,znaci otprilike 10 dana neces se ni najmanje ugodno osjecati
Kazem ja sva ta sranja za mrsavljenje tipa herbaneznamvecsta imaju verovatno procenat sterojida jer neces ti izgubiti salo tek tako vec treba neko da sagori to salo ti ili steroid.
A od dijeta ces jos vise izgledati kao zensko.
Pocni da vezbas idi na teretanu, trcanje.........sport neki.................
JAGI SAGOREVACI MASTI:HORMON RASTA,KLENBUTEROL,EFEDRIN,DNP
Muski steroidi izgradjuju misicnu masu i cuvaju je od katabolizma oni nemaju tako jak efekat da bi se upotrebljavali za gubljenje mast cak sta vise neki androgeni steroidi nabacuju mast i vodu u velikim kolicinama.
zenlee napisao:JAGI SAGOREVACI MASTI:HORMON RASTA,KLENBUTEROL,EFEDRIN,DNP
Muski steroidi izgradjuju misicnu masu i cuvaju je od katabolizma oni nemaju tako jak efekat da bi se upotrebljavali za gubljenje mast cak sta vise neki androgeni steroidi nabacuju mast i vodu u velikim kolicinama.
Hgh mu nece sam sagoriti masti,efederin ce ga samo puknit i bit ce mu lakse odradit trening i on se ne bi trebao koristit ukoliko se neides rippat na bf ispod 7-8.
Ovdje jedino bez rada ce ti salo otopiti DNP.