psoroijaza i kako je leciti ishranom

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

psoroijaza i kako je leciti ishranom

Post od D.J. »

Moj suprug ima vec 10 godina psorijazu...niko nije imao u porodici ...povremeno mu se povlaci,ali samo uz pratece preparate koje koristi...na bazi trava i maslinovog ulja...
Obzirom da sam procitala razne predpostavke kako se dobija psorijaza,psihosomatska bolest,hronicna...itd. Naravno sve ide iz glave...u poslednjem broju bilje i zdravlje sam procitala da problem dolazi iz jetre....
Naravno on ima neku vrstu djete koja mu je preporucena sta sme i sta ne sme da jede...On je se pridrzava 90%...

Zanima me da li je neko imao iskustva da se sa ishranom izlecio...ili da li neko ima savet...

Da inace letos na moru kada se stalno mazao tim preparatima na bazi bilja i maslinovog....plus sunce a i verovatno opustenost...psorijaza mu je nestala...vratila se odmah zavrsetkom odmora i povratkom u grad...tj. kod kuce...i polazak na posao..

pozdrav
pokusaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 19, 2005 12:56 pm

psorijaza

Post od pokusaj »

da li mo mozete reci koje su to kreme na bazi maslinovog ulja i bilja i gde se mogu naci?
D.J.
Aktivan član
Aktivan član

Post od D.J. »

Krema-ustvari ulje je tako napravljeno da se cuva recept ,on je saznao za tog coveka(on pravi taj preparat ) preko prijatelja,on se nalazi blizu Sarajeva
D.J.
Aktivan član
Aktivan član

Post od D.J. »

Ako vas zanima telefon,posaljite mi PP

Pozdrav
talikabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 22, 2006 9:05 am

Psorijaza i kako je leciti ishranom

Post od talikabg »

Molim Vas posaljite mi br.telefona, u pitanju je dete od 6 godina, dijagnoza Psoriasis Vulgaris. Unapred hvala

[quote="D.J."]Ako vas zanima telefon,posaljite mi PP

Pozdrav[/quote]
D.J.
Aktivan član
Aktivan član

Post od D.J. »

Poslato u PP

Pozdrav
Odgovori