DA LI JE PROVEREN CITRAX-AURANTIUM PREPARAT

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 16, 2007 11:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DA LI JE PROVEREN CITRAX-AURANTIUM PREPARAT

Post od [email protected] »

ZA OVAJ PREPARAT SAM CULA DA JE EFIKASAN{U PITANJU JE BIOCLINICA}.ZANIMA ME DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA NJIM,DA LI JE STETAN I DA LI JE TACNO DA JE EFIKASAN.OTKAD ZNAM ZA SEBE BUCA SAM.PROSLO LETO MI JE DR.NUTRICIONISTA DALA REZIM ISHRANE KOJI JE IMAO DOBRE REZULTATE,ALI PRIRODA MOGA POSLA JE TAKVA DA ZIMI KADA JE SEZONA RADIM DANIMA PO 12H.I NEMAM MOGUCNOST DA SE PRAVILNO HRANIM.KILOGRAMI SU SE VRATILI,NE SVI ALI...TO JE RAZLOG MOG INTERESOVANJA ZA BIOCLINIKIN PREPARAT-CITRAX.
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Pile33 »

Ovaj preparat sam i sama prodavala jedno godinu i po dana. Neki od potrosaca su bili prezadovoljni, drugi su se zalili da nisu skinuli ni grama. Ono sto sam ih ja pre narucivanja pitala je da li imaju zdrav probavni trakt. Preparat je napravljen na bazi kiseline divljeg limuna i moze kod osoba koje pate od cira, gastritisa i drugih problema vezanih za probavni trakt da izazove negativne posledice. Ne mora, ali bolje je ne igrati se ako vec neko ima tih problema.
Moje iskreno misljenje je da carobnih pilula nema i da dok covek ne iskoriguje ishranu nema pomoci. Pri tom ne mislim drzati dijetu par meseci pa se vratiti na staro, nego promeniti nacin ishrane potpuno.
Unita77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2012 11:54 am

Re: DA LI JE PROVEREN CITRAX-AURANTIUM PREPARAT

Post od Unita77 »

Meni je Citrax mnogo pomogao, izgubila sam 16kg bez fizičke aktivnosti i promene ishrane. Svima ga preporučujem 8)
Odgovori