Problemi sa gastritisom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 08, 2006 12:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Problemi sa gastritisom
Imam problem sa hronicnim gastritisom koji je ponovo proradio pre 5 meseci. Inace bio je zalecen pa sam se takoreci opustila i pocela da pijem kafu, kapucino svaki dan i tako su pocele ponovo muke sa zelucem. Sondu sam gutala jos pre 13god. Tada mi je dijagnostikovan gastritis. A sada sam uradila rendgenski pregled i test na Heliko bakteriju mi je negativan. Doktor mi je prepisao tablete Nexium 40mg. Tu terapiju sam zavrsila i dok sam ih pila kao da je sve bilo u redu medjutim kad sam prestala da ih pijem ponovo se javljaju iste tegobe. Sada pijem Nexium od 20mg i dok ih pijem nemam kiselinu i ne osecam pecenje. Moze li neko da mi kaze ko ima slicne probleme koliko dugo smem da ih pijem. Inace probala sam sve i svasta, Propolis kapi, razne cajeve, med, sirovi pirinac i ne znam sta sve nisam.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 08, 2006 12:21 pm
Re: Problemi sa gastritisom
Zoricazoricaaca napisao:Imam problem sa hronicnim gastritisom koji je ponovo proradio pre 5 meseci. Inace bio je zalecen pa sam se takoreci opustila i pocela da pijem kafu, kapucino svaki dan i tako su pocele ponovo muke sa zelucem. Sondu sam gutala jos pre 13god. Tada mi je dijagnostikovan gastritis. A sada sam uradila rendgenski pregled i test na Heliko bakteriju mi je negativan. Doktor mi je prepisao tablete Nexium 40mg. Tu terapiju sam zavrsila i dok sam ih pila kao da je sve bilo u redu medjutim kad sam prestala da ih pijem ponovo se javljaju iste tegobe. Sada pijem Nexium od 20mg i dok ih pijem nemam kiselinu i ne osecam pecenje. Moze li neko da mi kaze ko ima slicne probleme koliko dugo smem da ih pijem. Inace probala sam sve i svasta, Propolis kapi, razne cajeve, med, sirovi pirinac i ne znam sta sve nisam.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
- Kontakt:
Re: Problemi sa gastritisom
ja pijem filter kafu jer imam slican problem (jos kad bih se cigareta resio, prestao da cse nerviram); test na heliko bez gutanja sonde nije 100% siguran, tako da sam ja, da ne bih ponovo gutao sondu, a posle rentgena gde mi je pronadjen mali -plitki cir ispio ponovu terapiju helikocin/omeprol...zoricaaca napisao:Imam problem sa hronicnim gastritisom koji je ponovo proradio pre 5 meseci. Inace bio je zalecen pa sam se takoreci opustila i pocela da pijem kafu, kapucino svaki dan i tako su pocele ponovo muke sa zelucem. Sondu sam gutala jos pre 13god. Tada mi je dijagnostikovan gastritis. A sada sam uradila rendgenski pregled i test na Heliko bakteriju mi je negativan. Doktor mi je prepisao tablete Nexium 40mg. Tu terapiju sam zavrsila i dok sam ih pila kao da je sve bilo u redu medjutim kad sam prestala da ih pijem ponovo se javljaju iste tegobe. Sada pijem Nexium od 20mg i dok ih pijem nemam kiselinu i ne osecam pecenje. Moze li neko da mi kaze ko ima slicne probleme koliko dugo smem da ih pijem. Inace probala sam sve i svasta, Propolis kapi, razne cajeve, med, sirovi pirinac i ne znam sta sve nisam.
imas vec temu; problemi sa kiselinom, sa dosta saveta http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3117
Wonder laboratorije prave izvrsne proizvode i prodaju ih po fer cenama. Najnižim mogućim! Provereno stižu poštom iz USA.