Problem sa varenjem!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Problem sa varenjem!
Od kako znam za sebe imam problema sa varenjem hrane kao i sa probavom i bas moram da pazim sta jedem. I skoro uvek to resim sa kuvanom corbastom hranom, malo cescim konzumiranjem cajeva i sl. Medjutim, u poslednje tri nedelje imam konstantno problem sa varenjem hrane sto mi se manifestuje zatvorom ili tvrdom stolicom. Ali jos gore mi je to sto zadnjih nedelju dana i nemam vise problem sa stolicom, ali problem nadutog i tvrdog stomaka (kao da je pun kamenja) ne prestaje!!! Ne znam vise sta da radim... Promenila sam ishranu skroz, jedem samo laganu hranu i namirnice koje pospesuju varenje, i cini mi se da mi je samo gore... Da li neko mozda zna kakav tu problem postoji i sta bi trebalo da radim??? 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa varenjem!
Morate se obratiti lekaru!
Ocigledno postoji nedosatak enzima za varenje odredjene hrane ili namirnica.
Jednostavnim vadjenjem krvi koje lekar opste prakse propishe cete znati vise i onda u saradnji sa nutricionistom ili sami cete korigvati kolicinu i vrstu namirnica koju jedete.
Ocigledno postoji nedosatak enzima za varenje odredjene hrane ili namirnica.
Jednostavnim vadjenjem krvi koje lekar opste prakse propishe cete znati vise i onda u saradnji sa nutricionistom ili sami cete korigvati kolicinu i vrstu namirnica koju jedete.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Mozda je u pitanju Candida u crevima ili neki drugi mikroorganizam,kao sto je ameba.Ipak se treba obratiti gastroenterologu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Mozda je u pitanju Candida u crevima ili neki drugi mikroorganizam,kao sto je ameba.Ipak se treba obratiti gastroenterologu.