Visok sam 180 cm i trenutno imam 55 kg. Imao sam i 60, ali dobio sam neki stomačni grip pre 3-4 nedelje pa sam stao i sa ishranom i sa vežbanjem evo, još uvek ne mogu da se potpuno oporavim.
Molio bih ako bi neko mogao da mi napiše kako bi trebalo da mi izgleda ishrana u toku dana a da to sad ne bude baš neko prejedanje ?
Da li je moguće i kojim vežbama ja mogu da se raširim malo jer sam uzan u telu dosta i imam uzana ramena.
Problem sa manjkom kilograma.
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Problem sa manjkom kilograma.
Колико година имаш?
Imam 22 godine.
Ovakav sam od kad znam za sebe, radio sam svakakve analize i ništa nisu našli.
Ovakav sam od kad znam za sebe, radio sam svakakve analize i ništa nisu našli.
Ја сам до неких 20 година са скоро два метра висине имао нешто више од 80kg - кост и кожа. Када сам почео мало више да једем и идем у теретану, почео сам да се гојим, полако набацујући мишиће. Ништа драстично нисам радио.
За конкретне савете у вези вежбања, препоручујем ти спортисте које можеш да нађеш преко сајта фирме Панспорт. Имају и форум посвећен спорту.
За конкретне савете у вези вежбања, препоручујем ти спортисте које можеш да нађеш преко сајта фирме Панспорт. Имају и форум посвећен спорту.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 6:29 pm
imam 20 godina visok sam 185cm a imam 70kg da li je to normalno?
Ја сам исти Аца - овај aa_aca и онај aa aca - па ће и одговор да буде исти. Мршав јеси, али не бих користио термин ненормално.
Мршав си и треба да се полако угојиш.
Администратори форума су ми затворили налог aa_aca јер сам од њих тражио да укину мог лажног двојника са именом aa-aca, а они укинули мене. Баш интересантно. Када ће да укину и овај - не знам.

Администратори форума су ми затворили налог aa_aca јер сам од њих тражио да укину мог лажног двојника са именом aa-aca, а они укинули мене. Баш интересантно. Када ће да укину и овај - не знам.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца