Problem sa kilogramima

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
LoKi996
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2011 11:45 pm

Problem sa kilogramima

Post od LoKi996 »

Ovako stoje stvari: Imam 14 godina, visok sam 202 cm, i imam samo 80 kg. Do pre 6 meseci sam imao oko 100 kg, znaci bio sam predebeo, i naglo sam oslabio, ali mi je ostalo malo sala na stomaku, bokovima i zadnjici. Posto treniram kosarku, i igram centra koji treba da bude veoma jak, trebao bih da nabacim masu, ali da mi ne ode u salo, nego da dobijem misice, posto kad god probam da dobijem koji kilogram, sve ode u stomak, bokove, zadnjicu i noge... U teretanu ne smem, zato sto rastem, pa moze doci do pucanja misica usled dizanja tegova... Ako neko moze da mi pomogne, da mi napise sta da jedem, kada i koliko bio bih mu mnogo zahvalan, jer mi je sada cilj da se resim ovog problema i da krenem dalje. Hvala unapred! :D
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Re: Problem sa kilogramima

Post od paukovaca »

LoKi996 napisao:Ovako stoje stvari: Imam 14 godina, visok sam 202 cm, i imam samo 80 kg. Do pre 6 meseci sam imao oko 100 kg, znaci bio sam predebeo, i naglo sam oslabio, ali mi je ostalo malo sala na stomaku, bokovima i zadnjici. Posto treniram kosarku, i igram centra koji treba da bude veoma jak, trebao bih da nabacim masu, ali da mi ne ode u salo, nego da dobijem misice, posto kad god probam da dobijem koji kilogram, sve ode u stomak, bokove, zadnjicu i noge... U teretanu ne smem, zato sto rastem, pa moze doci do pucanja misica usled dizanja tegova... Ako neko moze da mi pomogne, da mi napise sta da jedem, kada i koliko bio bih mu mnogo zahvalan, jer mi je sada cilj da se resim ovog problema i da krenem dalje. Hvala unapred! :D
http://www.doktor.rs/forum/nutricioniza ... 39682.html

umesto teretane, posto ti ne smes, idi na plivanje i posavetuj se sa nutricionistom koji ce ti prepisati pravilan rezim ishrane prilagodjen iskljucivo za tebe, zato sto je to sve individualno.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

i da, mediteranska ishrana je osnova dobrog zdravlja i sveg ostalog sto ide uz to (pozeljan izgled itd.).

ukucaj u google 'mediteranska ishrana' i potrazi recepte mediteranske ishrane.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

LoKi996 napisao:Ovako stoje stvari: Imam 14 godina, visok sam 202 cm, i imam samo 80 kg. Do pre 6 meseci sam imao oko 100 kg, znaci bio sam predebeo, i naglo sam oslabio, ali mi je ostalo malo sala na stomaku, bokovima i zadnjici. Posto treniram kosarku, i igram centra koji treba da bude veoma jak, trebao bih da nabacim masu, ali da mi ne ode u salo, nego da dobijem misice, posto kad god probam da dobijem koji kilogram, sve ode u stomak, bokove, zadnjicu i noge... U teretanu ne smem, zato sto rastem, pa moze doci do pucanja misica usled dizanja tegova... Ako neko moze da mi pomogne, da mi napise sta da jedem, kada i koliko bio bih mu mnogo zahvalan, jer mi je sada cilj da se resim ovog problema i da krenem dalje. Hvala unapred! :D
Druze misice neces dobiti od raznoraznih pizza, hamburgera, cipsa, cokolade i tome slicno.
Koriguj ishranu. Obezbedi sebi 6 kvalitetnih proteinskih obroka.
Odgovori