probiotik
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
probiotik
Posle terapije eritromicinom koju sam tesko podnela,zeludac mi ne vari hranu i u apoteci su mi preporucili probiotik.Na jednom postu sam videla komentar da se probiotik sme piti samo 10 dana mesecno.U uputstvu leka ne pise nista.Da li je to tacno?
Licno sam uzimala probiotik po preporuci lekara nakon trovanja hranom, i popila sam bar 3 kutije za redom, i nista mi nije falilo! Ukoliko zelis proveri ali ne verujem da probiotik moze da skodi, jer samo poboljsava varenje. Uostalom, jogurt je probiotik, a nisam cula da je stetno konzumirati ga stalno, bas naprotiv, uvek se preporucuje za bolje varenje.
E bas mi je drago da i ja nekom pomognem na ovom forumu, umesto samo da kukam okolo
Ako ti je stvarno bolje jos od prve kao sto kazes, onda se ne sekiraj za svoj stomacic, nije njemu nista, jos kad zavrsis sa zadnjom kapsulom organizam ce ti biti kao nov!
Probiotik obnavlja crevnu floru i mnogo poboljsava varenje, cak se i preporucuje da se povremeno, kroz 2-3 meseca popije po 1 kutija, da bi se organizam procistio...jos sad kad dodje leto, pa svo ono voce, sladoledi i lose supstance koje mozemo sa njima zbog nepaznje uneti...sta reci sem:"Bolje spreciti, nego leciti!" Ja sam zivi dokaz za to!

Ako ti je stvarno bolje jos od prve kao sto kazes, onda se ne sekiraj za svoj stomacic, nije njemu nista, jos kad zavrsis sa zadnjom kapsulom organizam ce ti biti kao nov!

Probiotik obnavlja crevnu floru i mnogo poboljsava varenje, cak se i preporucuje da se povremeno, kroz 2-3 meseca popije po 1 kutija, da bi se organizam procistio...jos sad kad dodje leto, pa svo ono voce, sladoledi i lose supstance koje mozemo sa njima zbog nepaznje uneti...sta reci sem:"Bolje spreciti, nego leciti!" Ja sam zivi dokaz za to!

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 2:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5