prijava lažnih nutricionista

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Mariiija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 7:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

prijava lažnih nutricionista

Post od Mariiija »

Da li iko zna kome možemo prijaviti ljude koji se predstavljaju kao nutricionisti i pri tom daju ljudima potpuno besmislene savete i naplaćuju nenormalne sume.Primer,moj prijatelj je dobio br. neke žene opet od nekog prijatelja koja se predstavlja kao nutricionista,pri tom zakazuje im sastanke po Beogradskim kafićima i restoranima,ja sam po zanimanju dipl.trener i razumem se u ishranu donekle,na njenim preporukama se savetuje preskakanje doručka,što je van pameti,izbegavanje bilo kakvih lekova bez obzira da li je neko pod obaveznom terapijom ili ne,to je van pameti neko će umreti ili se razboleti ,ljudi su dosta ne upućeni kada je pravilna ishrana u pitanju,ja sam je zvala i iznela joj svoje mišljenje ,naravno spustila je slušalicu,imamo samo njen br. tel. i ima i prezime.Prijavili smo ministarstvu zdravlja ali ništa.Neko će ozbiljno nastradati.Pozdrav i hvala.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Svaku osobu koja se tako predstavlja prijavite nadleznoj financijskoj, poreskoj, pa cak i komunalnoj inspeciji! Ma na kraju krajeva i MUPu

Mislim ko je u majci Srbiji prijavljen kao nutricionista???
Mariiija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 7:59 pm

Post od Mariiija »

ja hvala ti,samo da li će iko reagovati
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Hoce, pa i oni su ljudi, a u vreme svetske ekonomske krize, svi jure da naplate sto vise kazni :lol:
Odgovori