Presna hrana i lečenje gladovanjem
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 24, 2008 5:00 am
Htela sam da pitam gde moze da se kupi knjiga recepata Brojsova dijeta gladovanja.Inace mi je potrebna za jednu vrlo mladu osobu hitno.Unapred zahvalna.Pozdravvjera napisao:Vjerujem u sve ovo ali meni je ukus Brojsovog soka-ODVRATAN!Pravila sama u sokovniku i nije toliko bila ni glad koliko odvratnost ukusa....izdržala 2 dana...Ali mislim da je poenta realna i da je sve tačno, ovde napisano.Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am
SMRSAJTE BEZ GLADOVANJA I DIJETE!
SAZNAJTE KAKO SE RESITI SUVISNIH KILOGRAMA I
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!
Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!
Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:
- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista
Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:
_reklamiranje_
Nemojte vise cekati!
Odmah procitajte navedeni sajt!
info email: _reklamiranje_
Srdacan pozdrav i sve najbolje!
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!
Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!
Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:
- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista
Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:
_reklamiranje_
Nemojte vise cekati!
Odmah procitajte navedeni sajt!
info email: _reklamiranje_
Srdacan pozdrav i sve najbolje!
Malo guglanja i svašta se može naći. Najčešće preko hrvatskih sajtova koji daju link za rapid.
Tako sam npr skinuo u pdf-u:
Lothar Hirneise: Kemoterapija liječi rak i zemlja je ravna ploča (najsveobuhvatnija knjiga na koju sam naišao o raku - odličan polaz za donošenje sopstvenog suda);
Rudolf Breuss: Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem;
Ernst Gunter: Živeti bez bolesti;
Philip E. Binzel: Alive and Well;
Worldwithoutcancer.org.uk: Vitamin B17;
Boris Aronovič: Čišćenje organizma;
Harun Jahi: Čudo imunog sistema;
Džezmahin: Živeti od svetlosti;
Dr Lorin Dej: Kako sam pobedila rak (po meni čista komercijala, ali ima se šta korisno izvući)...
Nije loše poskidati ovo, pročitati sa kompa, pa ako vam se svidi - kupiti u papirnatom izdanju.
Tako sam npr skinuo u pdf-u:
Lothar Hirneise: Kemoterapija liječi rak i zemlja je ravna ploča (najsveobuhvatnija knjiga na koju sam naišao o raku - odličan polaz za donošenje sopstvenog suda);
Rudolf Breuss: Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem;
Ernst Gunter: Živeti bez bolesti;
Philip E. Binzel: Alive and Well;
Worldwithoutcancer.org.uk: Vitamin B17;
Boris Aronovič: Čišćenje organizma;
Harun Jahi: Čudo imunog sistema;
Džezmahin: Živeti od svetlosti;
Dr Lorin Dej: Kako sam pobedila rak (po meni čista komercijala, ali ima se šta korisno izvući)...
Nije loše poskidati ovo, pročitati sa kompa, pa ako vam se svidi - kupiti u papirnatom izdanju.
cikatoma napisao:http://www.psenicnatrava.com/html/rak_tumor.htmldr gica napisao:jel ima neki sajt na Srpskom o postu i njegovoj korisnosti?

Kako je lepo biti mlad.
Re: Presna hrana i lečenje gladovanjem
Ljudi, RAK je izlečiv gladovanjem BROJSOVOM metodom (totalnom terapijom 42 dana) Ne lutajte nego se izlečite brzo i efikasno. Isprobao sam lično i opisao sam korak po korak u knjizi, kojom ću vas osloboditi straha od gladovanja. Obratite mi se na mail: [email protected] ili na tel. +381 60 3164259