Dinamika puta je ranac na leđa i 15 dana vozom kroz 10 evropskih gradova.
Poroblem kod puta jeste nepostojanje raznovrsnosti ishrane. Odnosno, neću biti u prilici da jedem dosta kuvanih jela, niti ću moći da izdvojim previše vremena za spravljanje obroka.
Kao što rekoh - obilazi se deset gradova za 15 dana, dosta vremena se provodi u vozu, putovanja nisu vremenski ujednačena (jedan dan se kreće u sedam popodne i putuje 10 sati, a drugi dan u dva ujutro i putuje četiri sata i sl.). Još jedna činjenica jeste da ću nositi backpack ranac koji je poprilično otežak (oko 8kg, po sadašnjoj proceni).
Meni trebaju saveti kako da se hranim tih 15 dana. Dakle, supermareti će nam (putujem sa drugom, tako da se izvinjavam što "šaltam" između prvog lica jednine i množine) biti dostupni, tako da bi poželjno bilo da to bude nešto što je poprilično zastupljeno, ali i još jedan faktor je da bude što jeftinije

Ukratko, treba mi nešto što je jeftino, što može da obezbedi nutritivne vrednosti (da me "napuni", da ne budem gladan), kao i da obezbedi energiju. To sve ne mora da bude sadržano u jednoj namirnici, naravno, samo navedite koje namirnice su idealne za šta.
Hvala unapred!