Pomoc!!!!!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Maja-jovana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 12:27 pm

Pomoc!!!!!

Post od Maja-jovana »

E,ovako,znam da dosta vas ima problem sa mrsavosti,ali ja nisam sigurna da li sam stvarno mrsava.Imam 44kg,a visoka sam 164cm.Problem je u tome zato sto ja nisam uvek bila ovakva..na ovu visinu sam krajem marta imala 58kg i bila sam na dijeti.Mnogi mi sad kazu da izgledam anoreksicno,a videla sam da ima dosta vas koji imate cak i manju kilazu od mene........
Da li neko zna sta da radimj da bih dobila samo u tezini,a ne na salu,jer nikako ne bih podnela salo.
KISS :evil:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Da povecas broj obroka, i da vezbas!!! :wink:

Ha ha, vidi ko ti kaze, ubedljivo najveca mrsavica na celom forumu!! :oops:
Lako je reci.............

Sto se tice idealnog izgleda, mislim da je sve to individulano!! Ja sam sva sitna, i veruj mi na visinu od 161, pa cak i sa samo 50 kg, bih izgledala kao loptica (bilo bi me lakse preskociti nego zaobici!! :lol: :lol: :lol: :lol: )

Moja idealna tezina je 47 kg i ni gram preko toga, a sada imam citavih 9 kg manje, i stvarno izgledam anoreksicno!! Trudim se da jedem, imam i po 5-6 oboroka dnevno, ali stresovi koje imam mi valjda ne dozvoljavaju da se kilaza poveca!! :cry: Ja jedem hranu, ali se "zderem" iznutra. :cry: Nikada u zivotu nisam osecala ovoliku slabost od mrsavosti, iako uvek imam do 42-43 kg!!

Znam da mi to nije dobro i da moze da mi stvori niz drugih komplikacija, ali valjda ce i ovo proci ??!!

Samo povecaj br obroka i radi lagane vezbice i bices ok!! :wink:
anela19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 16, 2006 6:30 pm

Post od anela19 »

cula sam da je najbolje uzimati proteine u prahu,sjedinis ih sa gustim sokom i napravis sejk i to da pijes pre obroka :wink:
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

odgovor

Post od edelina »

Da jedes normalno ali da redovno vezbas! Cilj je da ti telio bude misicavi i zategnuto, a ne anoreksicno!!!Ali, svakome je lakse da se izgladnjuje nego da trenira! Treba biti AKTIVAN< a ne pasivno gladovati!!!SRECNO!
Odgovori