Ukratko, cekam da dostignem svoj fizicki maksimum, a vec je napredak poceo da usporava... radim uvek jake treninge, do otkaza. Pravim pauze, odmaram koliko mogu jer radim. Imam 27 godina i smatram da mogu da izgledam bolje iako sam zavrsio sa rastom i svim davno. Drzim dijetu ali ne preterujem u tome, koristim suplemente poput proteina i kreatina (sa prekidima naravno) i razmsljam da odradim jedan ciklus sa steroidima i to Dianabol + Dekadurabolin jedno 4 nedelje, da malo podstaknem sintezu proteina, a ko zna, mozda mi i brada izraste konacno

Posto se steroidi koriste u medicinske svrhe i predstavljaju lek, ok mi je da se ne treba igrati sa tim i slusati 1001 "pricu iz teretane" vec da se malo posavetujem sa vama ovde kako bi prosao bas kao sto i jeste, lek, a ne kao droga. Pre svega razmisljam o najmanjoj mogucoj dozi. Pre toga svakako trebam da idem i kod endokrinologa da izmerim da li mi je u telu sve u redu sa odnosima hormona... ko zna mozda mi ih i sam prepise

Svestan sam posledica ali isto tako polazim od tacke da nisam napaljeni klinac i ne zelim da ugrozim svoje zdravlje, zato bih i poceo sa malim dozama, ne dugim ciklusima, da vidim da li ima efekta.
Hvala!