Uskoro istice 6 meseci kako se pridrzavam ovog nacina ishrane. Prezadovoljna sam rezultatima. Uradjen je test posle tri meseca i lista je prosirena za oko 30 % namirnica. U periodu 3-6 meseci nije bilo drasticnog gubitka kilograma (oko 4 kg), kao u prva tri meseca, ali se odlicno osecam i nameravam da nastavim da se ovako hranim. Konsultovacu se sa doktorkom oko daljeg rezima. U poslednjih mesec dana desava se da u ponecem prekrsim, ali najvecim delom hranim se kako je propisano. Da li je neko isao na kontrolu posle 6 meseci ?
Martat, da li se tvoja mama i sestra i sada u potpunosti pridrzavaju liste i da li su isle na kontrolu posle 6 meseci ? Kakve su tada preporuke dobile ?
Unapred hvala na odgovorima.
pitanja
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Cao dragicce,
vise se ne pridrzvaju striktno liste jer je proslo vec 10 meseci,ali se trude da ako po nekad prekrse,popiju puno,puno vode.Medjutim po preporuci dr Arbanovski,vratice se na mesec dana na prvu listu a posle opet nastavljaju sa novom listom.One nisu isle na kontrolu posle 6 meseci,vec su dobile savet kako dalje da se hrane.Izmedju ostalog i ovu preporuku o vracanju na prvu listu ali samo na mesec dana.Pozz
vise se ne pridrzvaju striktno liste jer je proslo vec 10 meseci,ali se trude da ako po nekad prekrse,popiju puno,puno vode.Medjutim po preporuci dr Arbanovski,vratice se na mesec dana na prvu listu a posle opet nastavljaju sa novom listom.One nisu isle na kontrolu posle 6 meseci,vec su dobile savet kako dalje da se hrane.Izmedju ostalog i ovu preporuku o vracanju na prvu listu ali samo na mesec dana.Pozz

Re: pitanja
Zdravo Dragice. koliko imate viљka kilograma. Ako ste hrabri reжi kao ja љto sam rekla na ovom kvorumu, onda ste veж spremni za preokret bez specijalnih propisanih dijeta. Ja sam dragce sa viљkom kg id oko65 kg. viљe nego duplo.dragicca napisao:Uskoro istice 6 meseci kako se pridrzavam ovog nacina ishrane. Prezadovoljna sam rezultatima. Uradjen je test posle tri meseca i lista je prosirena za oko 30 % namirnica. U periodu 3-6 meseci nije bilo drasticnog gubitka kilograma (oko 4 kg), kao u prva tri meseca, ali se odlicno osecam i nameravam da nastavim da se ovako hranim. Konsultovacu se sa doktorkom oko daljeg rezima. U poslednjih mesec dana desava se da u ponecem prekrsim, ali najvecim delom hranim se kako je propisano. Da li je neko isao na kontrolu posle 6 meseci ?
Martat, da li se tvoja mama i sestra i sada u potpunosti pridrzavaju liste i da li su isle na kontrolu posle 6 meseci ? Kakve su tada preporuke dobile ?
Unapred hvala na odgovorima.
Evo hvala Bogu sa neљto vaљe podrљke na kvorumu koja mi je bila potrebna za ovaj nepun mjesec dana skinula sam desetak kg. Ispostila sam Gospojinski post, bez preћderavanja. Uvela redovan blagi doruиak, i smanjila veжeru.
pozdrav od Lujke. Nemojte posustati.