Da li ste imali neko loše iskustvo sa preparatima za dopunu ishrane?Kako da znam šta je dobro, a sta ne?Konkretno, želela bih početi uzimati Q10 ali ne znam za koji preparat da se odlučim. Na šta da obratim pažnju?
Hvala unapred!
Neko loše iskustvo
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Preparati ti neće pomoći.Moraš da se usredsrediš na hranu.Moraš jesti izbalansiran obrok tako da ne uzimaš nepotrebne komponente koji ti mogu smetati.Znam neke moje drugare koji jedu kao ale,ali ne mogu da se ugoje,što je isto tako i sa ljudima koji imaju višak kilograma a jedu vrlo malo.Problem i kod jednih i kod drugih što ne uzimaju adekvatnu hranu,odnosno ovi što su mršavi jedu hranu osiromašenu hranljivim materijama a ovi popunjeni opet jedu malo, ali sa previše štetnim materijam pa im se to lepo taloži.To je možda suva teorija ali je 100% istina.A evo mog primera: Ja sam pre mesec dana imao 97kg a sada 90.Pošto su mi u krvi našli holesterol i trigliceride duplo više nego što su referentne vrednosi,pod hitno sam morao da preduzmem nešto u vezi svog zdravlja da ne bih kao neki od mojih drugara dobio infarkt u 46 god.
Da i ne spominjem problem koji sam imao sa bolovima u kičmi i desnoj nozi.I sve to zbog velike težine.Sada se odlično osećam,a u nameri sam da kilažu spustim sve do one idealne za moju visinu.Tako da ako želiš da rešiš svoj problem napiši mi ukratko o svom problemu na [email protected] pa da vidimo kako možemo da ti pomognemo.
Da i ne spominjem problem koji sam imao sa bolovima u kičmi i desnoj nozi.I sve to zbog velike težine.Sada se odlično osećam,a u nameri sam da kilažu spustim sve do one idealne za moju visinu.Tako da ako želiš da rešiš svoj problem napiši mi ukratko o svom problemu na [email protected] pa da vidimo kako možemo da ti pomognemo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Neko loše iskustvo
ja koristim ovaj od 30 mg http://www.top-vitamins.com/sr/q10.htm pitanje je doze i kombinacije sa necim drugim, tako da imas preparata i preparata, a u stvari to im je nacin da im pumpaju cenu.nana024 napisao:Da li ste imali neko loše iskustvo sa preparatima za dopunu ishrane?Kako da znam šta je dobro, a sta ne?Konkretno, želela bih početi uzimati Q10 ali ne znam za koji preparat da se odlučim. Na šta da obratim pažnju?
Hvala unapred!
hm, nepoznavanje materijePreparati ti neće pomoći.Moraš da se usredsrediš na hranu
Wonder laboratorije prave izvrsne proizvode i prodaju ih po fer cenama. Najnižim mogućim! Provereno stižu poštom iz USA.