Pa ne bas od rodjenja,ali mogu reci da imam problema sa mrsavosti od kada znam za sebe.Dok sam bio mali imao sam problema sa ishranom i apetitom.Vodili su me moji doktoru,vadi nalaze,krvna slika bla bla,prepisu se neki sirupi,tabletice ali nista ne pomaze.Isao sam doktoru i dok sam bio srednja skola,medjutim doktor kaze udebljaces se,ima vremena,pubertet je tek,i nista i dan danas.Imam 23 godine,visok sam 189 i tezak 66kg,izgledam bas mrsavo.Hteo bih nekako da resim ovaj problem!
Da li neko zna kljuc,resenje,neki savet?
Da li opet ici doktoru pa uraditi neki test hormona,analize i sl,jer verovatno nesto ima sto mi smeta?
Mršavost od rodjenja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Re: Mršavost od rodjenja
Takodje moj nekadasnji problem, bio sam visok 197 i imao 68 kilograma, lesina koja hoda fakticki. Resio sam da se pozabavim svojim problemom u svojoj 21 godini zivota i za svoje tri godine samostalnog istrazivanja pronasao dobar lek za mrsavost, sada imam 24 godine i imam 95 kilograma ciste misicne mase.
Krenuo sam u teretanu i mogu reci da je priroda odradila sve sto je bilo potrebno, moj apetit je normalan mada ponekad mogu da jedem i zive volove ali to je super dokle god ja izgledam super
.
Znaci vezbaj, dizi tegove i nadji coveka da te usmerava za pravilno vezbanje. Za pocetak probaj da imas 3+1 obrok a kasnije ces da jedes kao animal xD.
Kao dokaz recima ti mogu reci da sam dizao 20KG i mucio se na Bench Press klupi a danas dizem 100KG i mogu ti reci da sam zavoleo BodyBuilding iako sam bio protivnik tome.
Krenuo sam u teretanu i mogu reci da je priroda odradila sve sto je bilo potrebno, moj apetit je normalan mada ponekad mogu da jedem i zive volove ali to je super dokle god ja izgledam super

Znaci vezbaj, dizi tegove i nadji coveka da te usmerava za pravilno vezbanje. Za pocetak probaj da imas 3+1 obrok a kasnije ces da jedes kao animal xD.
Kao dokaz recima ti mogu reci da sam dizao 20KG i mucio se na Bench Press klupi a danas dizem 100KG i mogu ti reci da sam zavoleo BodyBuilding iako sam bio protivnik tome.
Mrzim cveklu!