Pozzz za sve!
Ovih dana hoću da krenem sa dijetom, ali ni sama ne znam kako „pametno” da smrsam. Uvek se nekako zimi ugojim,pa pred leto dijeta. Do sada sam drzala dijete tipa jedem jednom dnevno i to uglavnom neku ribu i trcanje uvece i smrsam ja i do 7-8kg, ali NARAVNO čim pocnem malo vise da jedem sve se vrlo brzo vrati. Pošto znam da je to totalno nezdravo, resila sam da promenim rezim ishrane i da ubrzam metabolizam.
Moje pitanje je da li sa 5 obroka dnevno (3 glavna i 2 uzine uglavnom neko voce)kako se preporucuje i naravno vezba, mogu da smrsam i koliko je vremena potrebno da se metabolizam ubrza?
Ne znam ni sama, nekako nelogicno mi je da ja sada vise imam obroka nego pre, a da mrsavim(inače nikad nisam doruckovala sto sam sad promenila),imala sam 1-2 obroka dnevno:-(
Može li neko da mi preporuci neku dobru dijetu, znam da je to individualno i da treba da odem kod nutricioniste, ali živim u malom gradu pa dok dodjes do nutricioniste prođe...
Mrsavljenje :-(
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am
Kako sam smrsao 11 kg za 2 meseca!
Zelim da sa Vama podelim moje neverovatno iskustvo sa Herbalife proizvodima.
Imam 29 godina, i uz pomoc Herbalife proizvoda oslabio sam 11 kg za samo 2 meseca.
Pre koriscenja Herbalife proizvoda, jeo sam po 5 puta dnevno, i opet sam bio gladan. U vece posle 21 sat jeo sam torte i kolace. Tako sam se ugojio 85 kg na moju visinu 166 cm.
Kada sam poceo da koristim Herbalife proizvode, nakon treceg dana koriscenja nisam osecao glad, i nisam bio gladan u toku prepodne. Sada se osecam fantasticno, dobio sam mnogo vise energije,
primetio sam da nisam nervozan kao pre, bolje sam spavao i razmisljao, i jednostavno osecao sam se fantasticno u toku dana i kod kuce i na poslu. Danas nekoliko mojih prijatelja koristi ove proizvode.
Koristio sam 4 proizvoda: Formulu 1 (cokolada), Multivitamin, Thermojetics napitak i Thermojetics caj (sa ukusom breskve)
Za kompletan plan koriscenja ovog programa posaljite poruku na email: _reklamiranje_
Pokazacu vam neverovatna svedocanstva ljudi koji su koristili ove proizvode!
Imam 29 godina, i uz pomoc Herbalife proizvoda oslabio sam 11 kg za samo 2 meseca.
Pre koriscenja Herbalife proizvoda, jeo sam po 5 puta dnevno, i opet sam bio gladan. U vece posle 21 sat jeo sam torte i kolace. Tako sam se ugojio 85 kg na moju visinu 166 cm.
Kada sam poceo da koristim Herbalife proizvode, nakon treceg dana koriscenja nisam osecao glad, i nisam bio gladan u toku prepodne. Sada se osecam fantasticno, dobio sam mnogo vise energije,
primetio sam da nisam nervozan kao pre, bolje sam spavao i razmisljao, i jednostavno osecao sam se fantasticno u toku dana i kod kuce i na poslu. Danas nekoliko mojih prijatelja koristi ove proizvode.
Koristio sam 4 proizvoda: Formulu 1 (cokolada), Multivitamin, Thermojetics napitak i Thermojetics caj (sa ukusom breskve)
Za kompletan plan koriscenja ovog programa posaljite poruku na email: _reklamiranje_
Pokazacu vam neverovatna svedocanstva ljudi koji su koristili ove proizvode!