Moze li neko odgovoriti?/

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Podgorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Podgorica »

ja sam se krajnje ugojio za svoje godine ne znam tacno koliko imam kila ali imam 23 tako da bih zelio od vas cuti kako to djelotvorno pobjediti salo i visak kilograma unapred zahvalan ...podgorica
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Cali »

Jos ste mladi, i ukolio nemate nekih zdravstvenih prepreka najefikasniji nacin za skidanje telesne tezine je sport, bavite se nekim sportom ako nista drugo brzo hodanje tj. setnja 3 x nedeljno po 1h je dovoljna i pripazite malo na ishranu, nemojte jesti beli hleb i izbegavajte beli secer (slatka jela i slatkise).
Od dodataka ishrani bih vam preporucila Citramax & Chromium, ili samo dodavanje hroma. Ukoliko mrsavljenje krene na taj nacin mozete eventualno razmotriti i neki prirodni preparat koji bi taj proces ubrzao ali to uz savet nutricioniste u skladu sa vasim potrebama i vasim organizmom. Tu mislim na neke sagorevace i upijace masti ali o tome kasnije. Pozdrav.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

jednostavno moras da proemnis svoj pristup hrani!
en vredi d adrzis neke drasticne dijete jer oslabiti i nije toliko tesko.
Tesko je odrzati vitku liniju.
i zato, kao sto ti je vec receno, smanji slatkise, beli hleb sasvim izbaci i umesto njega jedi crni ili razeni.
vecera neka ti je tanka, ali uvek!
bolje je da slabis polako, atko ti se kg nece vratiti.
svako dobro
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

jednostav....................
Poslednja izmena od danka u Sub Feb 26, 2005 1:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Cali »

Ako napises koja si krvna grupa mogu da ti posaljem i poneki konkretan "recepat" za smanjenje kilograma i bolje zdravlje.
Pozdrav.
Odgovori