Ovako: imam 52kg a visoka sam 173cm i svi mi govore kako sam mrsava. Pre neki dan sam upisala teretanu i napravili su mi program vezbanja za povecanje misicne mase.
Interesuje me da li bih trebala da pijem i neki preparat za povecanje mase i koji (ne bih da budem nabildovana, ali bih volela da vidim rezultate vezbanja sto pre).
Hvala...
misicna masa
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Za tebe vazi sve ono sto smo pisali i dadilji. Ipak, mislim da bi ti za pocetak trebalo da vezbas "na suvo", znaci da ne pijes nista nego samo da vezbas i da se dobro i kvalitetno hranis.
Slusajte, posto ovo nije forum za ove stvari o kojima mi pricamo a ja sebe ne smatram 100% kompetentnim da govorim o ovome, idite na OVAJ forum gde imate profesionalce, imate devojku nutricionistu, imate odeljak za zenski BB, za aerobni trening, i tamo mozete sve da pitate.
Slusajte, posto ovo nije forum za ove stvari o kojima mi pricamo a ja sebe ne smatram 100% kompetentnim da govorim o ovome, idite na OVAJ forum gde imate profesionalce, imate devojku nutricionistu, imate odeljak za zenski BB, za aerobni trening, i tamo mozete sve da pitate.