meseceve mene

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jovanovicsuncica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 7:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

meseceve mene

Post od jovanovicsuncica »

samo jedno kratko pitanje ima li iko pojma o pozitivnom ishodu dijete mesecevih mena i nakon koliko vremena
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Cao suncice.

O tome se pricalo na temi alapace na stranama 45,46...Pozz
jovanovicsuncica
Novi član
Novi član

ja sam od skora na sajtu pa nisam pregledala ranije polemisano a samo me interesuje da li ima efekta
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Moje misljenje,naglasavam moje jer ce se mozda kositi sa misljenjem drugih,je da tim gladovanjem samo izbacis vodu i vaga trenutno ode jednu crticu u levo.Vec posle 2 dana to vratis.
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

martat napisao:Moje misljenje,naglasavam moje jer ce se mozda kositi sa misljenjem drugih,je da tim gladovanjem samo izbacis vodu i vaga trenutno ode jednu crticu u levo.Vec posle 2 dana to vratis.
Gledaj, to u principu jeste to- pod uticajem meseca i njegovih mena, zbog odnosa Zemlje i Meseca i uticaja koji Mesec ima na svu vodu (pa i onu u nasem organizmu) se izbacuje zadrzana voda...Doduse, trebalo bi da se izbaci vise vode nego koju bi izbacila da "obicnim" danom nista ne jedes...

Plus, sa obzirom da ta tecnost izlazi iz raznih tkiva i celija gde je bila zadrzana, smatra se da i neki toksini sa njom budu izbaceni.

Ja ne tvrdim da je to tako...to sam cula i izabrala da u to verujem :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

I javerujem da se pod uticajem meseca vrsi brze izbacivanje toxina.Ali ja prosto ne mogu da gladujem.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

e ja cu vala da probam hehe :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Samo napred,drzim ti palceve :D Javi nam postignuti rezultat.Ali javi se i posle par dana da cujemo jel se ne vracaju kg :D
jovanovicsuncica
Novi član
Novi član

fino se vi ispricaste ali mene i dalje interesuje jel neko skinuo vise kg od jednog
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

Ja sam danas na "vodenom danu"

Inace, mozes da izgubis do 3 kg-a, od cega pola treba da ti se vrati do sledece mene (naravno ako pazis sta jedes...). Meni je u pocetku islo vise od 2 kg-a po "vodenom danu", sto znaci da sam trebalo da "cisto" gubim 1 kg nedeljno, bez da ista drugo radim...Nazalost ja sam se dosta opustala, ali sam u odredjenim periodima i gubila koliko mi je potrebno.
Odgovori