meseceve mene
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 7:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
meseceve mene
samo jedno kratko pitanje ima li iko pojma o pozitivnom ishodu dijete mesecevih mena i nakon koliko vremena
-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
Gledaj, to u principu jeste to- pod uticajem meseca i njegovih mena, zbog odnosa Zemlje i Meseca i uticaja koji Mesec ima na svu vodu (pa i onu u nasem organizmu) se izbacuje zadrzana voda...Doduse, trebalo bi da se izbaci vise vode nego koju bi izbacila da "obicnim" danom nista ne jedes...martat napisao:Moje misljenje,naglasavam moje jer ce se mozda kositi sa misljenjem drugih,je da tim gladovanjem samo izbacis vodu i vaga trenutno ode jednu crticu u levo.Vec posle 2 dana to vratis.
Plus, sa obzirom da ta tecnost izlazi iz raznih tkiva i celija gde je bila zadrzana, smatra se da i neki toksini sa njom budu izbaceni.
Ja ne tvrdim da je to tako...to sam cula i izabrala da u to verujem

-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
Ja sam danas na "vodenom danu"
Inace, mozes da izgubis do 3 kg-a, od cega pola treba da ti se vrati do sledece mene (naravno ako pazis sta jedes...). Meni je u pocetku islo vise od 2 kg-a po "vodenom danu", sto znaci da sam trebalo da "cisto" gubim 1 kg nedeljno, bez da ista drugo radim...Nazalost ja sam se dosta opustala, ali sam u odredjenim periodima i gubila koliko mi je potrebno.
Inace, mozes da izgubis do 3 kg-a, od cega pola treba da ti se vrati do sledece mene (naravno ako pazis sta jedes...). Meni je u pocetku islo vise od 2 kg-a po "vodenom danu", sto znaci da sam trebalo da "cisto" gubim 1 kg nedeljno, bez da ista drugo radim...Nazalost ja sam se dosta opustala, ali sam u odredjenim periodima i gubila koliko mi je potrebno.