Med i mleko
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Med i mleko
Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
Nisam ginekolog ...
Re: Med i mleko
Med može da služi da se njime maže koža a mleko da se u njemu kupa ali ni jedno ni drugo nije ljudska hrana. prema tome, jesti to ili ono ...... što se ne jede, potpuno je isto.tkora napisao:Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa ne verujem da ce neko ako se tako hrani poziveti dugo. Ljudskom organizmu treba ceo spektar vitamina, minerala i drugih sastojaka koji se nalaze u hranljivim namirnicama tako da kada se predlaze raznovrsnost u ishrani - osnovni cilj je da se unese sve sto je organizmu potrebno. A sa medom i mlekom se ne unosi bas mnogo toga... A voda da se ne pije...?!?!?!?! svaki komentar je suvisan!
Jao , ma meni je jasno sta je sve organizmu potrebno , ali me je golicala pretpostavljena situacija nekog mesta gde teku " med i mleko " i koliko bih poziveo na istom , hraneci se onim sto nadjem tamo - dakle " med i mleko ", kao i od cega bih umro od takve ishrane ? Ali , koliko vidim , niko nema smisla za malo humora niti znanja da mi konkretno objasni kakva me smrt ceka u Raju .Dea napisao:Pa ne verujem da ce neko ako se tako hrani poziveti dugo. Ljudskom organizmu treba ceo spektar vitamina, minerala i drugih sastojaka koji se nalaze u hranljivim namirnicama tako da kada se predlaze raznovrsnost u ishrani - osnovni cilj je da se unese sve sto je organizmu potrebno. A sa medom i mlekom se ne unosi bas mnogo toga... A voda da se ne pije...?!?!?!?! svaki komentar je suvisan!
Nisam ginekolog ...
Dakle , ne verujem da je neko konstatovao da med i mleko nisu za ljudsku ishranu ! Zaista sjajna jedna konstatacija !barajevo napisao:Med može da služi da se njime maže koža a mleko da se u njemu kupa ali ni jedno ni drugo nije ljudska hrana. prema tome, jesti to ili ono ...... što se ne jede, potpuno je isto.tkora napisao:Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
Nisam ginekolog ...
Moze da se prezivi dan, dva.... Taj napitak je sladak ali ono da nije za ljudsku upotrebu..... hahahaha..... strasno. Ja svaki dan pijem mleko sa medom.