Med i mleko

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
tkora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 12:39 am

Med i mleko

Post od tkora »

Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
Nisam ginekolog ...
barajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 10:34 pm

Re: Med i mleko

Post od barajevo »

tkora napisao:Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
Med može da služi da se njime maže koža a mleko da se u njemu kupa ali ni jedno ni drugo nije ljudska hrana. prema tome, jesti to ili ono ...... što se ne jede, potpuno je isto.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa ne verujem da ce neko ako se tako hrani poziveti dugo. Ljudskom organizmu treba ceo spektar vitamina, minerala i drugih sastojaka koji se nalaze u hranljivim namirnicama tako da kada se predlaze raznovrsnost u ishrani - osnovni cilj je da se unese sve sto je organizmu potrebno. A sa medom i mlekom se ne unosi bas mnogo toga... A voda da se ne pije...?!?!?!?! svaki komentar je suvisan!
tkora
Novi član
Novi član

Post od tkora »

Dea napisao:Pa ne verujem da ce neko ako se tako hrani poziveti dugo. Ljudskom organizmu treba ceo spektar vitamina, minerala i drugih sastojaka koji se nalaze u hranljivim namirnicama tako da kada se predlaze raznovrsnost u ishrani - osnovni cilj je da se unese sve sto je organizmu potrebno. A sa medom i mlekom se ne unosi bas mnogo toga... A voda da se ne pije...?!?!?!?! svaki komentar je suvisan!
Jao , ma meni je jasno sta je sve organizmu potrebno , ali me je golicala pretpostavljena situacija nekog mesta gde teku " med i mleko " i koliko bih poziveo na istom , hraneci se onim sto nadjem tamo - dakle " med i mleko ", kao i od cega bih umro od takve ishrane ? Ali , koliko vidim , niko nema smisla za malo humora niti znanja da mi konkretno objasni kakva me smrt ceka u Raju .
Nisam ginekolog ...
tkora
Novi član
Novi član

Post od tkora »

barajevo napisao:
tkora napisao:Pitanje bilo kome : Ako se neko hrani ISLJUCIVO MEDOM I MLEKOM , koliko ce dugo poziveti ? Znaci NISTA sem meda i mleka , cak ni voda !!!???
Med može da služi da se njime maže koža a mleko da se u njemu kupa ali ni jedno ni drugo nije ljudska hrana. prema tome, jesti to ili ono ...... što se ne jede, potpuno je isto.
Dakle , ne verujem da je neko konstatovao da med i mleko nisu za ljudsku ishranu ! Zaista sjajna jedna konstatacija !
Nisam ginekolog ...
kaca88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 08, 2010 4:02 pm

Post od kaca88 »

Moze da se prezivi dan, dva.... Taj napitak je sladak ali ono da nije za ljudsku upotrebu..... hahahaha..... strasno. Ja svaki dan pijem mleko sa medom.
Odgovori