Masno tkivo-veliki problem!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Bojan_1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 03, 2005 11:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Masno tkivo-veliki problem!

Post od Bojan_1 »

Imam jedno pitanje za vas.Naime ja sam vrlo nesrecan kada vidim sebe u ogledalu i kad na svom telu uocim malo vise izrazene vene u delu iznad grudi, po rukama i onako nesto srednje vidljive ispod ociju :( .Imam 19 godina, visok sam 190 cm i tezak 78 kg, inace sam sportski tip i idem redovno u teretanu :) .To bas kvari meni sliku o svom telu.Isao sam kod doktora specijaliste i on mi je rekao da je to zato sto imam manjak masnog tkiva i da je to resivo .Interesuje me vase misljenje o tome.Da li zaista ako se ugojim 7-8 kg i nabacim tamo neko masno tkivo, da li ce to nestati?Sta je to masno tkivo?Jer to salo?Da li kada se ugojim, odnosno dobijem to masno tkivo ispod koze, da li ce se koza odignuti i da ce se vene samo malo skoro neprimetno videti?Ja bi voleo da se skroz izgube :P . Molim vas dajte mi neki savet jer mi ne da miran san.Sta da jedem da bi dobio to masno tkivo?Da li da jedem masniju hranu?

Nadam se da cete mi pomoci.

Hvala unapred!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

.....................
Poslednja izmena od danka u Sre Feb 23, 2005 11:35 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Bojan_1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 03, 2005 11:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Bojan_1 »

Hvala Danka, probacu sve to sto si mi preporucila!!! 8)
Odgovori