za Martat i Spring

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dragicca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 30, 2008 7:18 am

za Martat i Spring

Post od dragicca »

Martat, koliko dugo si se hranila po listi ? Kako si se osecala kada si se vratila na stari nacin ishrane ? Kako se zove ordinacija u zemunu u koju si isla Spring ?
Prva tri meseca sam se pridrzavala u svemu namirnica sa liste, a u periodu od druga tri meseca (prosirena lista) desi se da ponekad prekrsim. Ne znam sta ce biti preporuke na kontroli posle (ukupno) sest meseci...
spring
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 10, 2008 10:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za martat i spring

Post od spring »

Draga gi ca,
Izvini, tek sad sam primetila....
Ja sam išla u "Centar za eliminaciju alergija". To je veoma lako naći jer je u glavnoj ulici. Adresa je Avijatičarski trg br10. Moraš da zakažeš nekoliko dana ranije. Telefon je 011/ 316 54 12. Vrlo su ljubazni. Radi 6 lekara specijalista. Verujem da su svi dobri. Ja sam bila kod dr Jasmine Anđelković, divno jedno stvorenje - od sveg srca ti je preporučujem! Ja idem na kontrolu 04. septembra i vodim i mamu i sina na dijagnostiku, pa ću se oglasiti na forumu posle toga, jer je celijakija nasledna bolest, pa će nekome možda biti od koristi naše porodično iskustvo. Bratova ćerka je bila posle mene, i kod nje se potvrdilo isto. Biće da smo porodično, tj. nasledno intolerantni (ha,ha!). U ovakvim slučajevima i sud diže ruke, ha,ha,ha....

A kako se ti osećaš sad posle šest meseci?
Odgovori