Krsenje dijete
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:49 pm
Krsenje dijete
Nisam mogla da izdrzim i pojela sam koju bombonu i semenke crne. Da li sam tako prekrsila dijetu? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm
Re: Krsenje dijete
od jednog krsenja ti nece biti NISTA samo se vrati na staro i pravi se da nista nije bilo samo nastavi sa dijetom i gledaj da je ne krsis ponovo... ja sam imao i mnogo gorih krsenja dijete a nakraju je sve ispalo dobro 

Извини али какве ти дијете држиш када имаш само 13 година? Признај.Farmaceut122 napisao:...... ja sam imao i mnogo gorih krsenja dijete a nakraju je sve ispalo dobro
Колико година имаш?VerkaZverka napisao:Nisam mogla da izdrzim i pojela sam koju bombonu i semenke crne. Da li sam tako prekrsila dijetu?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm
pa ono nbije to bila neka dijeta... samo rezim da skinem salce sto se nakupilo prosle zime
Izbacio sam bio koka kolu( i dalje je ne pijem od tada), chips i ostale grickalice, pekaru sveo na minimum(1 u 2 ned) kao i fast food i slatkise izbacio i unosio oko 1200 kalorija dnevno a trco i treniro ko konj. I dalo je rezultata, mada sada vidim da su bili u pravu sto su mi govorili da ne treba toliko da smrsam jer sada imam opakih problema da se ugojim bar malo
Nikako da dodjem na zlatnu sredinu

Izbacio sam bio koka kolu( i dalje je ne pijem od tada), chips i ostale grickalice, pekaru sveo na minimum(1 u 2 ned) kao i fast food i slatkise izbacio i unosio oko 1200 kalorija dnevno a trco i treniro ko konj. I dalo je rezultata, mada sada vidim da su bili u pravu sto su mi govorili da ne treba toliko da smrsam jer sada imam opakih problema da se ugojim bar malo

Добро је што си одлучан, али мораш добро да промислиш пре драстичних потеза. Надам се да си у те калорије рачунао бављење спортом. А витамини и минерали? Само полако јер си млад, па да не би нешто зезнуо.Farmaceut122 napisao:pa ono nbije to bila neka dijeta... samo rezim da skinem salce sto se nakupilo prosle zime![]()
Izbacio sam bio koka kolu( i dalje je ne pijem od tada), chips i ostale grickalice, pekaru sveo na minimum(1 u 2 ned) kao i fast food i slatkise izbacio i unosio oko 1200 kalorija dnevno a trco i treniro ko konj. I dalo je rezultata, mada sada vidim da su bili u pravu sto su mi govorili da ne treba toliko da smrsam jer sada imam opakih problema da se ugojim bar maloNikako da dodjem na zlatnu sredinu