Krsenje dijete

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
VerkaZverka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:49 pm

Krsenje dijete

Post od VerkaZverka »

Nisam mogla da izdrzim i pojela sam koju bombonu i semenke crne. Da li sam tako prekrsila dijetu? :(
Farmaceut122
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm

Re: Krsenje dijete

Post od Farmaceut122 »

od jednog krsenja ti nece biti NISTA samo se vrati na staro i pravi se da nista nije bilo samo nastavi sa dijetom i gledaj da je ne krsis ponovo... ja sam imao i mnogo gorih krsenja dijete a nakraju je sve ispalo dobro :wink:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Farmaceut122 napisao:...... ja sam imao i mnogo gorih krsenja dijete a nakraju je sve ispalo dobro :wink:
Извини али какве ти дијете држиш када имаш само 13 година? Признај.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

VerkaZverka napisao:Nisam mogla da izdrzim i pojela sam koju bombonu i semenke crne. Da li sam tako prekrsila dijetu? :(
Колико година имаш?
Farmaceut122
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm

Post od Farmaceut122 »

pa ono nbije to bila neka dijeta... samo rezim da skinem salce sto se nakupilo prosle zime :)
Izbacio sam bio koka kolu( i dalje je ne pijem od tada), chips i ostale grickalice, pekaru sveo na minimum(1 u 2 ned) kao i fast food i slatkise izbacio i unosio oko 1200 kalorija dnevno a trco i treniro ko konj. I dalo je rezultata, mada sada vidim da su bili u pravu sto su mi govorili da ne treba toliko da smrsam jer sada imam opakih problema da se ugojim bar malo :roll: Nikako da dodjem na zlatnu sredinu
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Farmaceut122 napisao:pa ono nbije to bila neka dijeta... samo rezim da skinem salce sto se nakupilo prosle zime :)
Izbacio sam bio koka kolu( i dalje je ne pijem od tada), chips i ostale grickalice, pekaru sveo na minimum(1 u 2 ned) kao i fast food i slatkise izbacio i unosio oko 1200 kalorija dnevno a trco i treniro ko konj. I dalo je rezultata, mada sada vidim da su bili u pravu sto su mi govorili da ne treba toliko da smrsam jer sada imam opakih problema da se ugojim bar malo :roll: Nikako da dodjem na zlatnu sredinu
Добро је што си одлучан, али мораш добро да промислиш пре драстичних потеза. Надам се да си у те калорије рачунао бављење спортом. А витамини и минерали? Само полако јер си млад, па да не би нешто зезнуо.
Odgovori