Drage em mile moje (dobro ajde...i mili moji),
cast mi je da vam dojavim da smo moja Web drugarica (nadjena upravo na ovom sajtu) i ja odlucile da napravimo jednu grupicu koja se vika Grupa_011 na Yahoo gde nam je namera da okupimo ljude dobre volje koji zdravo zele da mrsave. Za sada uopste nemamo ideju kako ce to nadalje da funkcionise...a u stvari kad razmislim nisam ni sigurna da ce ovaj post objaviti al ajde. U svakom slucaju, namera nam je da razmenjujemo recepte zdrave klope, da pruzamo jedni drugima podrsku dok se trudimo da smrsamo itd. Znaci iskljucivo zdrav pristup i podrska svih onih koji istu muku muce. Patetiku, tugu i ocaj ostavljamo vani a pozitivan stav i ozbiljni pristup usvajamo kao najbolje prijatelje.
Ovakvih, doduse super profesionalnih grupa, po vascelom svetu ima onoliko, ali nazalost ne sa nasim lokalnim problemima (citajte...nedostatak parica, odredjenih namirnica itd.) te se nadamo da cemo uspeti zajednickim snagama da sve one 'ribe i po' postanu zdrave, super fizicki aktivne i 'mrsavice kapitalci'. Da bi to sve postigli treba nam svekoliki narod pozitivnog stava.
Pozdrav!
Konacno u nasem gradu - Web grupa za podrsku buducim mrsama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 23, 2006 6:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm