Karta kombinovanja hrane
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:43 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Karta kombinovanja hrane
Ja bih zamolio nekog sa ovog dela foruma, ko poseduje neki link gde moze jasno da se vidi kako se pravilno kombinuje hrana, i upste vezano za hranu, kako se deli na primer. Po mogucustvu da je na srpskom, odnosno da ukljucuje hranu sa nase teritorije
Razlog pitanju je taj sto se skoro godinu dana mucim sa GERB-om, a odskoro sa cuo da pravilna ishrana moze da ga redukuje ili cak da se on skoro skroz povuce, Hvala svima
Razlog pitanju je taj sto se skoro godinu dana mucim sa GERB-om, a odskoro sa cuo da pravilna ishrana moze da ga redukuje ili cak da se on skoro skroz povuce, Hvala svima
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 7:51 pm
tabela Hejov sistem
evo ja sam u skorije vreme dobila tu tabelu od milice iz novog sada (hvala joj!), negde na forumu procitah da se ona tako hrani...
ukoliko zelis, posalji mi tvoj e-mail na pp, pa cu ti je proslediti!
ukoliko zelis, posalji mi tvoj e-mail na pp, pa cu ti je proslediti!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 3:30 am
-
- Stalni član
tabela Hejov sistem
Neskoo, ja sam ti vec poslala pp poruku, ali ne znam da li si citao. Posalji mi na pp tvoj e-mail a ja cu ti proslediti tabelu kombinovanja hrane!
-
- Stalni član
Usput, da li je neko uspeo da pronadje knjigu 'Zdravi i vitki' Alnari outlet izdanje, 249 din? Cena je vise nego pristojna, ja jedino nisam uspela da je pronadjem ni u jednoj knjizari, pa cu verovatno poruciti preko neta, tako da ne znam da li je to iskljucivo o kombinovanju hrane ili ima i neceg drugog. Dole nize je njihov opis knjige.
ZDRAVI I VITKI Harvi i Merlin Dajmond
Međunarodni bestseler koji objašnjava kako da promenite svoju figuru i svoj život pravilnim uzimanjem i kombinovanjem hrane, u skladu s vašim prirodnim telesnim ciklusima. Četvoromesečne planove obroka, jelovnike, recepte, vežbe i još mnogo toga naći ćete u ovoj izuzetnoj knjizi.
ZDRAVI I VITKI Harvi i Merlin Dajmond
Međunarodni bestseler koji objašnjava kako da promenite svoju figuru i svoj život pravilnim uzimanjem i kombinovanjem hrane, u skladu s vašim prirodnim telesnim ciklusima. Četvoromesečne planove obroka, jelovnike, recepte, vežbe i još mnogo toga naći ćete u ovoj izuzetnoj knjizi.
-
- Stalni član
za one koji su zainteresovani mogu procitati i odlomak iz knjige...ispod je link.
http://www.alnari.rs/alnari/bookpages.a ... VI+I+VITKI
http://www.alnari.rs/alnari/bookpages.a ... VI+I+VITKI
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:43 am
cicko micko posalji i meni na mail mislim da je to bolja varijanta [email protected]
-
- Stalni član
jednostavno kako se kombinuje hrana, tj. sta sa cim mozes da jedes a da ti to ne smeta...npr. meso kombinujes uvek sa povrcem, ne i sa hlebom...malo je u pocetku nezgodno ili u krajnjum slucaju neobicno, ali kasnije se naviknes...ali tako se hrana brze vari i nemas osecaj nadutosti ili neke druge simptome koje imas kada svu hranu mesas ne kombinujuci je na ovaj nacin.
posalji mi na pp tvoj e-mail pa cu ti proslediti.
posalji mi na pp tvoj e-mail pa cu ti proslediti.
@cicko micko,jel o ovome pricas?
http://www.srbijauzivo.rs/showthread.php?t=1114
http://www.srbijauzivo.rs/showthread.php?t=1114
-
- Stalni član