Sta vam je?Ovde kao da jedva cekaju da nekoga lincuju?Sanyalice,Mikalja,ostale...Sta ste bre dale toliko znacaja ovoj temi?Ako ce da radi i dalje to sto radi,pustite je.Ko koga jos moze da ubedi da je nesto ispravno.Iskulirajte malo i hajmo na alapace.
Nije to Mika htela da kaze, sigurna sam...za sve ovo vreme upoznale smo se vrlo, vrlo dobro, i Martatica je poslednja za koju se moze reci da je dvolichna Mozda je dvoPichna, to daaa, ali...
Ja chekala Zeljanu nashu da se pojavi i prikunja na tastaturi Sad imam po licu kockice utisnute Samo da me neko ne sobali i pochne kucati po meni?Aj da pochne tucati i izdrzala bi !Ma jok koja martica gde bi ja to smela reci ?Pa da sanyalica mi kosu chupa !Ona je UN samo kacige nema ,neko maznuo za noshitzu?Mora da je snsara shto bih maliska nasa rekla sansara ,jer joj dusha spavka pa umesto noshe mahinalno uzela martin slem Zemske moje odoh ja gledati filmic Morbit
Have you
ever made a really
big mistake
sa eddie murphy
Kasd vidim nju sa 200kg kako se penje na tobogan
pije pivo vozi auto u koje se uvlachi kao novchanik u tesan dzepic
bar se malo opustim ..
Pozdrav za sve ...
Sta je to Miko prozivkia da Maliska pojela slovo , pa svima se nama desavaju greske, sto u kucanju, sto u gramatici! Nista strasno, nekada imam neku miso i zbog brzine kucanja gresim, nekad gledam tv, dok kuckam ili ljedem lubenicu , pa grsim, avrlo cesto izgubim smisao , sta sam htela da kazem kao sad! Ali desava se!
Ja se nadam da mi SNSARA nije zamerila, a ko jeste, oproti SNSARA
Nisi ti progutala slovo ja sam rekla da i treba da joj je nick sansara SanSara,jer samo pricha o snu !Ja sam mislila da ti to namerno pishesh tako jer JOJ JE STVARNO POTREBAN SANAK (neda joj sunashce nashe Simonche) !Vid gde ona pita i na kojoj temi Aj cmokitjak
sta se ti mesas kad sam ja obracala se ovima u boga sto se zaklinju toj djoliveri pre sviju i onoj drugoj a ta prva bolje da coveka njenog gleda nego da bolesnim u glavu muskim se nabaciva po nocima a meni da rece sta mi je cinit takva kakova je