kako da zadrzim tesko stecenu dobru liniju

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Joj kako si ti nama pametna tako rumena i uskoro jaaaaaako debela!

Pa gde si Zeljanice,pitice,pametnice i bistrice!?

Ma u pravu si skroz-takve kao ti i treba da imaju onaj "mali kompjuter" i da ga uvek sa sobom nose i kada god mogu da napisu koju pametnu,bas kao sto i ti radis.U uputstvu za"mali kompjuter"i pise da je on pravljen SAMO za tebe,pametno nase :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Misli na lap top ?????? :roll: Mali kompjuter ???? :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ma jok!!!Misli na "mali kompjuter"!!!!Nisi Mika cula za to,ha?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Tz nisam :roll: I ja ocu mali kompjuterrr :cry: :cry: :cry: Nikad nisam chula AA Ima da se kupi :o jbt . :roll: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bwaaaaaaaaaaa ocu i ja "kopjijuter"mali ali kako u dobiti kad imam velike guuuzove bwaaaaaaaa a moj dragi kaze da nemam velike guzove hm shmlc :cry: i radiiiiiicu mu joss visee i vise samo da mi kupu mali "komjpijuter" "buwaaaaaaaaa martat sto si joj rekla da je glupa :oops: ??Sta cemo sad ?Nece nam reci ima li jos mali "komijutera" :cry: hm hm bwaaaaaaa
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nisam joj ja rekla da je glupa,cak se nisam prepoznala ni u jednoj njenoj prozivci.Ja sam joj rekla da je bistrica.CC,Mika citaj malo bolje,ne pravi pometnju :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da u ovom postu !Ali onim prvim postovima,grdila si je ko joj i dade komp ?Pa sad ona dobi i mali "kompijuter" :roll: :wink:Jel dobro radi !Tako treba sad ce ona josh bolje zapeti :wink: :D
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

ok devojke stvarno vise preterujete sa glupavim kometarima, rekle ste sta ste imale, ne vidim poentu cemu nastavljate s glupim kometarisanjem. Vec je odavno TEMA otisla u off kao i 90% tema sa ovog foruma.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Glupavi komentari!Drveni advokatu mozda ne vidish dobro izmedju redova ili ne zelish da vidish kao i sve mushke shoviniste :evil: !Da to nije njena zelja ,prochitaj malo izmedju redova dechko!Mozda je opameti ovo "glupavo izlaganje"ili bar pochne da misli svojom glavom!Sama reche da ce da rodi "KAD ON BUDE ZALEO" a to ce biti na Sveto NIikada!Chovek ima troje dece svoje a njoj puni glavu da su deca teret i da ona rinta ,radi u kafanchini za njega i njegovu decu!A Ona ce da rodi KAD ON KAZE .Jer Boze moj nema vremena da rodi ,jer bi DECA ta bila TERET :evil: A ona ce da rodi kad joj "ON" kaze !A ona za dve godine cetrdeset banki ????Shta da bude prvorotka u pedesetoj?I da joj "dozvoli" da rodi ,da nadje zenu koja ce da rmba dok se ona ne oporavi?Ne znamo chiji su komentari glupavi ili ti dobronamerniji ?Mozda samo nedamo na zenski rod I PRAVO ZENA!A ona na zalost ne vidi jer joj je ochi zavezao i pamet !E kad spadne povez sa ochiju ,boim se da ce bitni kasno !Jer ce on odjezditi sa svojom dechitzom ,ona ce da ostane sama ,bez zagrljaja deteta svoga!I nebi bilo loshe da malo ramishljash i kad vetj opominjesh da to bude recheno za njeno dobro !Da pokusha da shvati ili bar da se ZAMISLI !!
Nekome ce se zapitati mozda ?Chak mozda i dotichna osoba ?Ono chek majku mu ima tu logike :roll: Mozda se bar zamisli ,nad komentarima !I budi siguran da joj to misle i njena sva okolina!Ali danas je svet zloban i za chashu soka dushu ce prodati.I tako ce "slatkorechivoshcu "iako ima srz poganu prikriti je za sholju kafe ili pice jedno!I otici ce ,nece se ni okrenuti kad ta ista osoba potone skroz ,sama na dno!Budi siguran da nece joj taj "dragi" pruziti ruku !Ako joj sad neda da rodi sebi dete "JOOOOSH" kao da ima 15 god.Shta onda ochekivati od istog ?Stoga nebi bilo loshe da ti prekinesh sa komentarima a da li su glupavi !Tj zakljuchci ?Kama srece da ne oseti ih na sebi!!!!!!
Pozdrav!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Sta je bre Hary?Nesto si nervozan??? :D
Ako, to ti dobro za skidanje kilaze, pa ces umesto dva crna tosta sad moci da pojedes ceo paket :lol:
Ko si bre ti da nam govoris o cemu cemo mi da prichamo????
Nemash ti pojma, josh pishkish u pelene...videcesh da cemo mi postati prijateljice sa nashom ZZeljanom do kraja :wink: kad je mi emancipiciramo uskoro :D
Pazi shta ti rechem :lol:
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

hahahahahahaahahahhahahahahaha :lol:
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

harry_mason napisao:ok devojke stvarno vise preterujete sa glupavim kometarima, rekle ste sta ste imale, ne vidim poentu cemu nastavljate s glupim kometarisanjem. Vec je odavno TEMA otisla u off kao i 90% tema sa ovog foruma.
Sad kad si se upecao e sada si gotov, ali ne od strane mene. :lol: 8)
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Da nije zalosno bilo bi smesno!
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

MARS napisao:
harry_mason napisao:ok devojke stvarno vise preterujete sa glupavim kometarima, rekle ste sta ste imale, ne vidim poentu cemu nastavljate s glupim kometarisanjem. Vec je odavno TEMA otisla u off kao i 90% tema sa ovog foruma.
Sad kad si se upecao e sada si gotov, ali ne od strane mene. :lol: 8)
he he he dechko je mlad... :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

DacaYU napisao:Da nije zalosno bilo bi smesno!
Izvini, kome se ovde obracas na latinskom, pa josh i prevodish? :roll:
Zaključana tema