KAKO DA SE UGOJIM !!! ?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

tepsijabureka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 2:14 pm

KAKO DA SE UGOJIM !!! ?

Post od tepsijabureka »

Moze li neko da mi da recept iz licnog iskutva po mogucsvu :-) Elem,
nikako da se ugojim u rukama ,sve se gojim u stomaku.
Imam 26 godina, visok oko 185 i imam oko 80 kg ali mrsave ruke...
Zelim da nabacim malo masu u rukama :-)
Ima neko neki savet kako ?
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Pa moras vise da se kreces, pored toga sto vise jedes, jer se hrana najpre talozi na stomaku. I smanji alkohol ukoliko konzumiras, narocito pivo. Za ruke radi sklekove, ili dizi tegove a za noge su dobri cucnjevi...nadam se da sam malo pomogla
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

eh da neko pita kako da se ugoji :D , a neki pitaju kako da smrsaju. U sustini nacin kako se gojis ti je majkom prirodom odredjen.
Jedino sto bi ti pomoglo je da vezbas i tako nabacis kilograme.

Nego hijena gde si nam se dela. Cela pirinac dijeta traga za tobom :D :D :D . Prosto si nam se pod kozu podvukla :D :D :D
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

he he, lepo od vas :D dal' me stvarno tolko zavoleste? :D i vi ste meni, prosto ne zamisljam dan bez vas
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Zapravski smo te tako zavolele :D :D :D pa tako sa nasim viskovima kg elegantno rasporedjenim tragamo za tobom :D :wink: :wink: . Super je sto ne mozes da zamislis dan bez nas, ali ne moj ni slucajno da provodis ceo dan zbog nas pred kompjuterom :roll: :roll: . Idi popij moju mirnu jutarnju kafu negde u nekoj lepoj basti, moze na nekoj ili kod neke vode i uzivaj :D :D :D
sandra123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 10:20 am

Post od sandra123 »

samo nemoj previse majoneze a trazi bjelancevine
M@rin@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2008 7:41 pm

Post od M@rin@ »

ja vec 3-4 godina imam 47-48 kg a visoka sam oko 165-167 cm.
Koliko god da jedem ne prima mi se. Probala sam svasta od biomeda, nekih biljnih kapi, b vitamina, pivskih kvasaca do jela u 3 nocu, ali nista, jednostvano metabolizam nece da primi.
mma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 28, 2007 1:50 am

Post od mma »

kad bih te ja uzeo pod svoje, odmah bi presla na pirinac dijetu :D

mada 165-167cm 47-48kg je za devojku prilicno zgodno, mislim sta ce ti vise kilograma na tu visinu...

svejedno, ako bash imash zelju da se podgojis mozda ti i mogu pomoci, ali nemoj posle da me juris da ti skidam kilazu :D

@tepsijabureka
sto se tebe tice...
hrana koju jedes ide tamo gde se trosis..
ako se ne trosis, tj. ne treniras sve ce normalno da ti ide u rezervoar a to ti je sredisnji deo, stomak i oko njega...
znaci ako hoces da podgojis ruke, radi vezbe za ruke, npr. rucni teg uzmi pa udri radi sa njim... sklekovi ti rade celo telo, naravno i ruke, ali ako hoces samo ruke, teg neki rucni od 15-20 kila i radi sa njim, imas milion vezbica, dosta ti je 3 puta nedeljno da radis...
M@rin@
Novi član
Novi član

Post od M@rin@ »

mma napisao:kad bih te ja uzeo pod svoje, odmah bi presla na pirinac dijetu :D

mada 165-167cm 47-48kg je za devojku prilicno zgodno, mislim sta ce ti vise kilograma na tu visinu...

svejedno, ako bash imash zelju da se podgojis mozda ti i mogu pomoci, ali nemoj posle da me juris da ti skidam kilazu :D

@tepsijabureka
sto se tebe tice...
hrana koju jedes ide tamo gde se trosis..
ako se ne trosis, tj. ne treniras sve ce normalno da ti ide u rezervoar a to ti je sredisnji deo, stomak i oko njega...
znaci ako hoces da podgojis ruke, radi vezbe za ruke, npr. rucni teg uzmi pa udri radi sa njim... sklekovi ti rade celo telo, naravno i ruke, ali ako hoces samo ruke, teg neki rucni od 15-20 kila i radi sa njim, imas milion vezbica, dosta ti je 3 puta nedeljno da radis...
hahahaha pa ne treba mi puno, volela bih samo malo da se popunim, mada nije neophodno :P
mma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 28, 2007 1:50 am

Post od mma »

s obzirom da ama bash nista ne znam o tebi, napisacu ti par stvari koje pomazu, pa ti izaberi sta ti se najvise svidja...

samo jedno upozorenje, s obzirom da je tema nutricionizam, ovo sto ti budem napisao, ne moze se reci da je zdrava ishrana :D

pola sata pre svakog obroka pojedi nesto slatko, slatko izaziva glad i na neki nacin povecava apetit, jer jedes mnogo vise nakon toga...

sto manje obroka, znaci 2-3 obroka dnevno, obilna...

meso, mleko, mrsna hrana, slatkisi i grickalice... po mogucstvu ljuto ukoliko volis, to takodje povecava apetit

e da... trudi se da dok jedes gledas TV, veruj mi ima smisla, neuporedivo vise ces pojesti...

jos jedna stvar, da bi pocela da se gojis treba da prodje odredjeni vremenski period, da bi ti se rasirila creva i navikao organizam...
e a onda kad krenes da se gojis, posle mozda nekih mesec dana, obrati paznju na ishranu... da se ne bi elegantno popunila :D

dosta ti je :D

e sad... ako ne budes nista radila, a ovako se hranila, sve ce ti ici u stomak i sredisnji deo... tako da po mogustvu dobro bi dosao neki aerobik, trcanje, ili neke jutarnje vezbe, neki trbusnjaci... da bi ti se hrana pravilno rasporedjivala po telu

mada i dalje ti ostaje moj savet, nemoj da se gojis! :D
M@rin@
Novi član
Novi član

Post od M@rin@ »

hehehe hvala na ovoliko savjeta :D
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

kako ga se ugojiљ

Post od lujka »

kada jedeљ obavezno odspavaj pola sata, ili miruj.
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

NE VALJA SPAVATI NA PUN STOMAK.
Testosterone man
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

zenlee napisao:NE VALJA SPAVATI NA PUN STOMAK.
valjda valja odremati.
Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 12:28 pm

Post od Uros90 »

Au ala ovaj mma lupa...
Odgovori