Kako da smrsam?!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Miloje1000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 9:52 pm

Kako da smrsam?!

Post od Miloje1000 »

Cao!
Imam 14 god. visok sam 185 cm i imam 67 kg
Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili nacin ishrane za brze mrsavljenje
Ili neke vezbe ili aktivnosti....
Unapred Hvala
jajara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 15, 2011 4:56 pm

Re: Kako da smrsam?!

Post od jajara »

a sto bi mrsavio?
za svoju visinu i godine,imas ok tezimu...
cak sta vise i malu...

ne treba ti dijeta,hrani se zdravo...
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

Miloje1000 napisao:Cao!
Imam 14 god. visok sam 185 cm i imam 67 kg
Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili nacin ishrane za brze mrsavljenje
Ili neke vezbe ili aktivnosti....
Unapred Hvala
A sta ti hoces? Da uvece popijes neki pakteic tipa animal cut i sutra ujutru se probudis sav isecen sa BF 6?
I masa i definicija se rade u kuhinji. Ne postoje carobni napitci kojima ces za par dana da izgledas kao likovi sa naslovnih strana bodybuilding casopisa.

I sta bi ti da mrsavis? U skoli u kabinetu za biologiju nemate kostura tj skelet coveka pa bi ti da smras i zamenis istog? Ne razumem te. Bolje poradi na masi. Izbaci junk hranu tipa cips, cokolada, kokakola, pica, pljeskavice i ostale tome slicne. Obezbedi sebi 6 kvalitetnih proteinskih obroka i na mrsavljenje zaboravi jer stvarno nemas sta da mrsavis. Ako imas neko salce na stomaku kvalitetnom ishranom i vezbanjem to ce se sve srediti.
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

jajara napisao:a sto bi mrsavio?
za svoju visinu i godine,imas ok tezimu...
cak sta vise i malu...

ne treba ti dijeta,hrani se zdravo...
Nije mi jasno zasto ljudi pojam dijeta uvek vezuju sa mrsavljenjem?
jajara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 15, 2011 4:56 pm

Post od jajara »

a kako se shvata ova recenica?
Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili ----- nacin ishrane za brze mrsavljenje
a nije nista drugo istakao...

p.s. miloje ovo je previse opsirna tema,da bi ti neko ovde obljasnjavao kako,sta i zasto...
Andrea1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 07, 2012 1:42 pm

Post od Andrea1986 »

Cao drugari!Zanima me koja je najefikasnija dijeta za brzo skidanje kilograma? :-)
Hvala
Jova988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 07, 2012 1:38 pm

Post od Jova988 »

Ja nikada nisam imao problema sa povećanom težinom, ali procenat masnoće je uvek dobro da bude u normali, a često ode van. Počeo sam zdravo da se hranim i sve sredio u normalu. Za početak treba krenuti od doručka, a za ručak i večeru unositi što više povrća i raznovrsne ishrane.
Korisnikov avatar
koske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 8:56 am

Post od koske »

Dijeta samo trenutno resava tvoj problem Andrea, a uzimajuci u obzir da bi bilo pozeljno trajno resenje nudim ti SPORT kao najjacu stvar protiv regulisanja telesne tezine. Naravno treba obracati paznju na ishranu.

Dorucak: Voce, voce i samo voce, ako bas ogladnis pojedi i neku ribu za dorucak sa integralnih hlebom.
Rucak: Neko meso koje sadrzi vecu koncentraciju proteina kao npr. piletina sa dodavanjem malo kuvanog pirindza, a pozeljno je i neko prokuvano povrce. Ovde vec mozes da pojedes hleba beloga :P
Vecera: Izbaciti sve ugljene hitrate i jesti samo sirovo povrce bez mleka i mlecnih proizvoda.

Tokom dana preporucena fizicka aktivnost tipa trcanje, plivanje ili fitnes :)/
Mrzim cveklu!
Odgovori