Cao!
Imam 14 god. visok sam 185 cm i imam 67 kg
Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili nacin ishrane za brze mrsavljenje
Ili neke vezbe ili aktivnosti....
Unapred Hvala
Kako da smrsam?!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Kako da smrsam?!
a sto bi mrsavio?
za svoju visinu i godine,imas ok tezimu...
cak sta vise i malu...
ne treba ti dijeta,hrani se zdravo...
cak sta vise i malu...
A sta ti hoces? Da uvece popijes neki pakteic tipa animal cut i sutra ujutru se probudis sav isecen sa BF 6?Miloje1000 napisao:Cao!
Imam 14 god. visok sam 185 cm i imam 67 kg
Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili nacin ishrane za brze mrsavljenje
Ili neke vezbe ili aktivnosti....
Unapred Hvala
I masa i definicija se rade u kuhinji. Ne postoje carobni napitci kojima ces za par dana da izgledas kao likovi sa naslovnih strana bodybuilding casopisa.
I sta bi ti da mrsavis? U skoli u kabinetu za biologiju nemate kostura tj skelet coveka pa bi ti da smras i zamenis istog? Ne razumem te. Bolje poradi na masi. Izbaci junk hranu tipa cips, cokolada, kokakola, pica, pljeskavice i ostale tome slicne. Obezbedi sebi 6 kvalitetnih proteinskih obroka i na mrsavljenje zaboravi jer stvarno nemas sta da mrsavis. Ako imas neko salce na stomaku kvalitetnom ishranom i vezbanjem to ce se sve srediti.
Nije mi jasno zasto ljudi pojam dijeta uvek vezuju sa mrsavljenjem?jajara napisao:a sto bi mrsavio?
cak sta vise i malu...
a kako se shvata ova recenica?
p.s. miloje ovo je previse opsirna tema,da bi ti neko ovde obljasnjavao kako,sta i zasto...
a nije nista drugo istakao...Da li neko moze da mi predlozi neku dijetu ili ----- nacin ishrane za brze mrsavljenje
p.s. miloje ovo je previse opsirna tema,da bi ti neko ovde obljasnjavao kako,sta i zasto...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 07, 2012 1:42 pm
Cao drugari!Zanima me koja je najefikasnija dijeta za brzo skidanje kilograma? 
Hvala

Hvala
Ja nikada nisam imao problema sa povećanom težinom, ali procenat masnoće je uvek dobro da bude u normali, a često ode van. Počeo sam zdravo da se hranim i sve sredio u normalu. Za početak treba krenuti od doručka, a za ručak i večeru unositi što više povrća i raznovrsne ishrane.
Dijeta samo trenutno resava tvoj problem Andrea, a uzimajuci u obzir da bi bilo pozeljno trajno resenje nudim ti SPORT kao najjacu stvar protiv regulisanja telesne tezine. Naravno treba obracati paznju na ishranu.
Dorucak: Voce, voce i samo voce, ako bas ogladnis pojedi i neku ribu za dorucak sa integralnih hlebom.
Rucak: Neko meso koje sadrzi vecu koncentraciju proteina kao npr. piletina sa dodavanjem malo kuvanog pirindza, a pozeljno je i neko prokuvano povrce. Ovde vec mozes da pojedes hleba beloga
Vecera: Izbaciti sve ugljene hitrate i jesti samo sirovo povrce bez mleka i mlecnih proizvoda.
Tokom dana preporucena fizicka aktivnost tipa trcanje, plivanje ili fitnes
/
Dorucak: Voce, voce i samo voce, ako bas ogladnis pojedi i neku ribu za dorucak sa integralnih hlebom.
Rucak: Neko meso koje sadrzi vecu koncentraciju proteina kao npr. piletina sa dodavanjem malo kuvanog pirindza, a pozeljno je i neko prokuvano povrce. Ovde vec mozes da pojedes hleba beloga

Vecera: Izbaciti sve ugljene hitrate i jesti samo sirovo povrce bez mleka i mlecnih proizvoda.
Tokom dana preporucena fizicka aktivnost tipa trcanje, plivanje ili fitnes

Mrzim cveklu!