Kako jos kg skinuti??? - strucan savet treba mi

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
prestravljena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 8:26 pm

Kako jos kg skinuti??? - strucan savet treba mi

Post od prestravljena »

Pozz :evil:

Decembra sam imala 81kg,a sada imam oko 66kg.
Uopste vise nejedem slatkise,i nikakav vestacki secer - jedem od slatko samo voce.
trudim se da izbacim masno,kao i gazirano.Imam fizicke aktivnosti.Visoka sam 180cm.

I koliko god se suzdrzavala i vezbali kg ne idu ispod 65kg.Kako jos da skinem????
Nece da se mrdnu sa ove kilaze...

:o pomoc mi treba.

Imam fizicke aktivnosi,nepusac sam,nepijem,jedem bareno iako mi se smucilo...Kako da spadnu jos tih 4 kg?? :lol:
ivanzlatni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 23, 2014 8:46 pm

Re: Kako jos kg skinuti??? - strucan savet treba mi

Post od ivanzlatni »

Moja supruga i ja se pridržavamo principa Hrono ishrane i mogu ti reći da je efekat odličan. Profesije nam nisu vezane za sport (kancelarijski posao) ali smo zato veoma fizički aktivni u slobodno vreme (sportski tipovi). Trčanje, biciklizam, plivanje i slično nekoliko puta nedeljno. Telesna težina nam je oboma posle evo skoro godinu dana Hrono ishrane došla na idealan BMI. Koža se iščisti i lepo zategne. Energiju imamo i prezadovoljni smo. Takođe su i svi medicinski parametri došli u granice normale, mislim pre svega na krvnu sliku, masnoće i imunitet generalno! Pogledaj na netu, imaš dosta informacija o Hrono ishrani i zapamti da to nije dijeta već stil života. To je nešto čega se pridržavaš UVEK a ne određeni period. Pozdrav i nadam se da sam ti malo pomogao!
Odgovori