Vec skoro mesec dana ne pijem tursku kafu (sto je za mene veeeeliko cudo, jer sam zavisna duze vreme) jer smatram da zbog nje lose spavam, ali sam pocela svakodnevno da pijem po dva kapucina iz kesice sa ukusom irske kafe, najcesce "kendi" il "jacobs".
Zanima me dali one sadrze kofein i koliko u odnosu na tursku kafu?
Koje kafe ne sadrze kofein?
mislim da kod nas mozes naci jedino nes kafu bez kofeina, za ostale nisam sigurna, ja sam pokusala i uglavnom su bile od raznih zitarica tipa divka, cikorija, ali to nije kafa. Evo ovde sam uspela da nabavim crnu bez kofeina i popicu soljicu, pardon veliku solju za tebe
e hvala Grazza, lepo od tebe...
pa neko mi je rekao da ukoliko sadrzi kofein, npr one instant kafe, u sastavu mora da pise...
koliko umem da citam, na ovim jacobs i sl. ne pise...???
U Grinetu prodaju crnu-turkis kafu bez kofeina.Odlicna je,a za instant kafe nije obavezno da na pakovanju pise da sadrze kofein.Pise samo ako neka kafa nema u sebi kofein.Pa,i nisam ti bas pomogla Pozz
ma pomogli ste mi svi, hvala vam mnogo...
to me je sve bunilo, al ako treba da pise bez kofeina onda ok...bas steta, ja se ponadala pa mislim ne unosim vise kofein kad ono...
Crveno pakovanje nes kafe je bez kofeina i ukus je odlican,ja je pijem od kada sam uradila test intolerancije na hranu.Tada mi se na listi nedozvoljenih namirnica nasao i kofein.Primetila sam da kada pijem tu kafu imam manje napade gladi nego ranije.Obican secer sam zamenila dextrozom i stvarno je dobar napitak.
e to mislim da mi vec zvuci poznato
hvala, kupicu to, ili cu da pokusam bar da ovaj kapucino sa ukusom irske kafe (njam-njam ) pijem samo ujutru,najkasnije do 3 popodne...
Postoji i Jacobs Day&Night verzija, plavo pakovanje, bez kofeina. Mada sam ja negde citala da su te kafe bez kofeina zbog ko zna cega stetnije od ovih sa kofeinom. Kao, po principu, bez secera a sa zasladjivacem -> jos nezdravije.... ko zna?