Pozdrav moji doktori
Ne znam da li sam na pravom mestu ali sam od onih koji kubure sa kilogramima. Oni su se talozili godinama i svesna sam da necu ih preko noci izgubiti tj. osloboditi ih se. Visoka sam 161cm a imam 78 kg. Znam puno je. Medjutim desila mi se jedna smesna ali i strasna stvar. Pre deset dana postala sam aktivni clan teretane, redukovala ishranu i dobila 2 kg. Sinoc sam imala 79,9. Uzas, krce mi creva a dobila 2 kg. Znam da je sve to normalno zbog misica, citala sam o tome, ali jednostavno to coveka obeshrabri... need your support!!!!
Ja znam da sam za nekih 2 mesca izgubio 20kg sa 102 na 82,sa trifalom odvratnim cajem i kapsulama nim gard bez neznam kakvih drasticnih promena u ishrani,izbacio veceru smanjio masnu i hleb samo obican komntar iskustvo sa viskom kg,ili eventualno spirulina koliko sam cuo zaisti te bez dodane hrane ,uz to poseduje aminokiseline vitamine i tako to,sto bih ti mozda dobro doslo uz teretanu itd,
Nemam bas dobrog iskustva sa pomagalima za mrsavljenje, pila sam caj koji mi je dosta pomogao, puno sam smrsala ali sam nakon odredjenog vremena sve to vratila i jos dobila na tezini, a sve vreme mi se spavalo. Svaka cast na oslobadjanju od kilograma, to je veliko...20kg.... bravo
nije samo da smrsas,potrebno je i da se tokom mrsavljenja navikavas na novi rezim ishrane,mrsavjenje je navikavanje na novi rezim ishrane,koji kao za posledicu ima gubitak kilograma to je osnova koju ces praktikovati od dana kad pocnes sa menjanjem ishrane pa na dalje,a lep izgled je posledica toga
Mitic napisao:nije samo da smrsas,potrebno je i da se tokom mrsavljenja navikavas na novi rezim ishrane,mrsavjenje je navikavanje na novi rezim ishrane,koji kao za posledicu ima gubitak kilograma to je osnova koju ces praktikovati od dana kad pocnes sa menjanjem ishrane pa na dalje,a lep izgled je posledica toga