Interesuje me da lli je iko imao iskustva i da li je ucinkovita to je ona od 7 dana?
Ili po vasem misljnjenju koja je najucinkovitija osim "un" ?
hvala.............
Iskustva sa medicinskom dijetom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Iskustva sa medicinskom dijetom
Svijete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu riječ za mene: "VOLJEH"
Ako se dobro secam (ispravicete me ako gresim), to je dijeta namenjena srcanim bolesnicima sa viskom kilograma, koji moraju ubrzano da se pripreme za operaciju... Cini mi se i da se pominje nekakva corba od kupusa i paradajza (tzv. "kupus dijeta"
)...
Kazu da, nacin kojim se gubi vise od oko 1.5kg/sedmicno, nije zdrav nacin. Dijeta je agresivna, a kazu da se kilogrami brzo vracaju. Uostalom, ova dijeta je i osmisljena da pacijent sto brze omrsa, da bi mogla biti izvedena operacija... U pirncipu, ljudi kazu: "kako otislo, tako se i vratilo"...
I da zakljucimo
Ne bih vam preporucio tu dijetu. Dakle, fizicka aktivnost, smanjite hleb, slatkise i masno i oslobodicete se viska kilograma (jednom zauvek!). To je samo moje skromno misljenje, koje ne mora da bude ispravno, ali sam ja duboko uveren da jeste 

Kazu da, nacin kojim se gubi vise od oko 1.5kg/sedmicno, nije zdrav nacin. Dijeta je agresivna, a kazu da se kilogrami brzo vracaju. Uostalom, ova dijeta je i osmisljena da pacijent sto brze omrsa, da bi mogla biti izvedena operacija... U pirncipu, ljudi kazu: "kako otislo, tako se i vratilo"...
I da zakljucimo