herbalife;dijete

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

donnatela_8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 8:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

herbalife;dijete

Post od donnatela_8 »

mene interesuje ako neko zna neshto vishe o proizvod herbalife,na primer koji su mu sastojci,kako utiche na ishranu uopshte ,da li pomaze,da li ga treba uzimati,da li je dobar kao dijeta...kako generalno deluje na nash digestivni sistem,telo,krv .ja imam problem sa vishak kilograma,,na zdravoj ishrani sam vech 3 mesec i uspela sam da skinem preko 7 kg.poshto uz sve to i trenirem neku vrstu aerboika nash trener je ushao u program hrebalifa i u poslednje vreme ga bash dosta potencira,a na tu temu ima dosta rzalichitog mishljenja i iskustava,pa ako biste mogli da mi pomognete i objasnite ili odgovorite na gore navedena pitanja bila bih veoma zahvalna..
sanjica980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 6:27 pm

Post od sanjica980 »

ja koristim herbalife vec mesec dana,smrsala sam 3 kg,u sledecem mesecu se nadam i vise,odlicno se osecam
koliko ja znam prvo se skidaju cm,pa tek kg
imas i njihov sajt,nadji na pretrazivacu pa pogledaj,sve je objasnjeno
anja-T
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 12:51 pm

Re: herbalife;dijete

Post od anja-T »

donnatela_8 napisao:mene interesuje ako neko zna neshto vishe o proizvod herbalife,na primer koji su mu sastojci,kako utiche na ishranu uopshte ,da li pomaze,da li ga treba uzimati,da li je dobar kao dijeta...kako generalno deluje na nash digestivni sistem,telo,krv .ja imam problem sa vishak kilograma,,na zdravoj ishrani sam vech 3 mesec i uspela sam da skinem preko 7 kg.poshto uz sve to i trenirem neku vrstu aerboika nash trener je ushao u program hrebalifa i u poslednje vreme ga bash dosta potencira,a na tu temu ima dosta rzalichitog mishljenja i iskustava,pa ako biste mogli da mi pomognete i objasnite ili odgovorite na gore navedena pitanja bila bih veoma zahvalna..

koristila sam herbalife prosle godine.Tri meseca sam menjala dorucak i
veceru sa njim,i pila sam mnogo,mnogo vode 4-5l dnevno...Zvuci kao mucenje ali se naviknes,osecala sam se sjajno i smrsala sam 14kg...do danas ih nisam vratila,hranim se normalno...Inace to su cisti vitamini i minerali,proteini..krvna slika mi nikad nije bila bolja(proveravala sam je odmah po prestanku koriscenja)..Sjajan je i svakom ga preporucujem i to ne samo za skidanje kilograma, to je ishrana...
ajles
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 13, 2008 7:16 pm

Post od ajles »

Imaju odlične preparate, ne samo za mršanje, već i za riješenja mnogih drugih problema.Čak i mršavi, koji žele udebljati, sa Herbalajfom mogu riješiti problem, samo što ne mjenjaju obrok sa njim, već ga uzimaju pored redovnih obroka.
Veoma mnogo sam ispitivala njihove preparate, a poznajem i dosta osoba koji su ga konzumirali i riješili svoje probleme.
forrest_gump
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 1:20 am

Post od forrest_gump »

Prvo na sto treba obratiti paznju kod mrsanja je da li je ono sto se gubi salo ili misici. Metar i vaga nisu pravi pokazatelji. SVI dozvoljeni proizvodi za mrsavljenje su glupost, da ne kazem prevara. Ne postoji drugi nacin mrsanja osim kalorijskog deficita. Jedini suplementi koji donekle pomazu su oni koji ubrzavaju metabolizam (dakle povecavaju potrosnju kalorija) i samim tim olaksavaju postizanje kaorijskog deficita (ali to ubrzanje nije drasticno).
E sada neka firma ti za grdne pare proda nesto i kaze 'zamjeni sa ovim dorucak i veceru', ti tako uradis i automatski imas 2 obroka manje - sto znaci dosta kalorija manje i gube se kila. Mogu i ja poceti prodavati vodu i reci zamijenite sa ovim 3 obroka i gubitak na vagi bi bio ogroman.
Dakle NIJEDAN preparat ne omogucava gubitak sala, ako ishrana nije sredjena. A ako je prehrana sredjena preparati nisu ni potrebni.

Dakle potrebno je obezbijediti kalorijski deficit, jesti 5-6 puta na dan radi ubrzanja metabolizma, jesti dosta proteina da bi se sprijecio gubitak misica, ujutro ugljene hidrate sa niskim GI i proteine, kasnije dobre masti i proteine, ujutro na prazan stomak kardio trening, i nikada ne mijesati UH i masti u istom obroku. Uspjeh NE MOZE izostati.
donnatela_8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 8:34 pm

Post od donnatela_8 »

hvala..to sam i predpostavila...ako automatski izbacish dva obroka,uzrocno-posledicno moras da smrsas..mene je interesovalo da li moze da utice na metabolizam,i dobia sam svoj odgovor,kao sto sam i predopstavila da je jos jedna skupa prevara...
hvala
zorankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 6:12 pm

Post od zorankov »

donnatela_8 napisao:hvala..to sam i predpostavila...ako automatski izbacish dva obroka,uzrocno-posledicno moras da smrsas..mene je interesovalo da li moze da utice na metabolizam,i dobia sam svoj odgovor,kao sto sam i predopstavila da je jos jedna skupa prevara...
hvala
Ja sam Herbalife probao pre 10 godina, nisam skinuo ni jedan kilogram.
Mislim, kao laik, da se to zove Placebo efekat, ili tako nekako.

Kod mene nije "upalio", jer, tada su pričali, dva obroka menjaš ovim proiuvodima, a za ručak jedeš koliko hoćeš i šta hoćeš. Moj problem u vezi kilaže je taj, što ja mogu da ceo dan ne jedem ništa, i onda da pojedem odjednom svu onu količinu hrane, koji bih inače uneo raspoređenu koz tri obroka.

Sadf valjda pričaju drugačije, kažu za ručak jedeš uobičajenu količinu hrane koju bi inače pojeo, ali to se onda svodi upravo na ovo objašnjeno - manje hrane, manje i kalorija.
milly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2007 10:39 pm

Post od milly »

ja sam koristila herbalife pre 2-3 godine, nisam smrsala, a zderala za rucak sve i svasta, tako da to nije bas bila najbolja kombinacija....a para sam dala, juuuu, ne smem ni da pomislim...
licno sam se uverila da "zameni-bilo-sta-za-dorucak-i-veceru"princip funkcionise, i uspela sam da za malo vise od 2 meseca, skinem 16 kg...
dobro, ne bas bilo sta, nije u pitanju nikakav proizvod (mada, ako vec hoces tako nesto da koristis, gledaj da bude prihvatljive cene - pusti onu pricu, da pare koje dajes na HL proizvode, toliko bi potrosila na hranu - nije tacno), vec KOLICINA toga sto jedes!
Ja sam pocela sa ovim krajem novembra i pregurala sam ceo mrsni januar, a jela sam i sarmu i torte i svinju- jer nisam htela nicega da se odricem za rucak(da se razumemo, jos uvek necu), a dorucak i vecera su bile minimalne (jabuka, jogurt, vocni jogurt, ), ALI to sto sam jela bilo je u malim kolicinama, i da vidis kako se super osecam, kako sam zadovoljna, kako imam energije i sta vec sto oni pripisuju svojim proizvodima...
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Cao svima! Milly ajde mi molim te objasni sta si tacno jela i da li su ti dorucak i vecera bili isti? Hvala u napred!
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Kontakt:

Post od Uspeh »

Ma to je neka prevara.
Slika
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Uspeh, bas su ti super ove bebice, jesu tvoje :lol: ?
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Kontakt:

Post od Uspeh »

Slika
ŠTAAAA!
Uspeh
Stalni član
Stalni  član