hemija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 31, 2009 2:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hemija
Tecne AK i l-carnitin ne sadrze aspartam... Samo neki proteini tj smese... Mada kada kupujes protein gledaj da pise Aspartame Free i naravno da ima sto bolji AK profil
I cemu ime ove teme - hemija ?
A i bas ti rano odgovaram, hehehe 

I cemu ime ove teme - hemija ?

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
@aj "hemija" je termin koji se koristi za anabolicke steroide tako da si malo pogresno oznacio temu
. Kada su u pitanju suplementi koje si naveo, nema nekog znacajnog stetnog efekta, slobodno mozes da nastavis ovako.

kod nas je najveci problem sto ljudi nece da slusaju nego mesaju STEROIDE i SUPLEMENTE dj. dodatke ishrani...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 31, 2009 2:03 pm
pa da... mene kad vide... kao ti si se uradio od kreatina... a niko me ne pita kako se hranim , koliko jako i dugo treniram itd... zatupljen narod totalno
Ja cu da ti kazem da se odma manes proteina, zbog cene, proracunaj koliko samo mesa za te pare moze da se kupi, + da efekat dijeta bude bolji mozes eventualno kreatin kupiti, whey?????????? Sta ce ti zbog pwm-a??????
Od bilo kog wheya se neces otrovati, ali ako ne dov. ishranu u red samo ces jos vise probusiti novcanik.
Bolje uzeti bananu , jer tad telo ionako trazi glukozu i fruktozu, dok dnevni unos proteina mozes ispuniti kroz obroke,
6 0broka dnevno, po 100 g (1 snicla batak , belo) bilo kog mesa ,sira,() povrca, ti dodje ukupno 180 g proteina, ovsene za dorucak, krompir pirinac, int. hleb, i eto ti i 250g UH.
Od bilo kog wheya se neces otrovati, ali ako ne dov. ishranu u red samo ces jos vise probusiti novcanik.
Bolje uzeti bananu , jer tad telo ionako trazi glukozu i fruktozu, dok dnevni unos proteina mozes ispuniti kroz obroke,
6 0broka dnevno, po 100 g (1 snicla batak , belo) bilo kog mesa ,sira,() povrca, ti dodje ukupno 180 g proteina, ovsene za dorucak, krompir pirinac, int. hleb, i eto ti i 250g UH.