hemija

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
aj
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 08, 2008 5:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

hemija

Post od aj »

aktivno se bavim sportom, koristim proteine,aminoliseline i l-karnitin. da li oni mogu imati stetnog efekta? znam za lose dejstvo aspartama u proteinima.
marekg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 31, 2009 2:03 pm

Re: hemija

Post od marekg »

Tecne AK i l-carnitin ne sadrze aspartam... Samo neki proteini tj smese... Mada kada kupujes protein gledaj da pise Aspartame Free i naravno da ima sto bolji AK profil :wink:
I cemu ime ove teme - hemija ? :-? A i bas ti rano odgovaram, hehehe :D
Limanac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm

Post od Limanac »

@aj "hemija" je termin koji se koristi za anabolicke steroide tako da si malo pogresno oznacio temu :wink: . Kada su u pitanju suplementi koje si naveo, nema nekog znacajnog stetnog efekta, slobodno mozes da nastavis ovako.
heroji
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 8:23 pm

Post od heroji »

kod nas je najveci problem sto ljudi nece da slusaju nego mesaju STEROIDE i SUPLEMENTE dj. dodatke ishrani...
marekg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 31, 2009 2:03 pm

Post od marekg »

pa da... mene kad vide... kao ti si se uradio od kreatina... a niko me ne pita kako se hranim , koliko jako i dugo treniram itd... zatupljen narod totalno
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Ja cu da ti kazem da se odma manes proteina, zbog cene, proracunaj koliko samo mesa za te pare moze da se kupi, + da efekat dijeta bude bolji mozes eventualno kreatin kupiti, whey?????????? Sta ce ti zbog pwm-a??????

Od bilo kog wheya se neces otrovati, ali ako ne dov. ishranu u red samo ces jos vise probusiti novcanik.

Bolje uzeti bananu , jer tad telo ionako trazi glukozu i fruktozu, dok dnevni unos proteina mozes ispuniti kroz obroke,

6 0broka dnevno, po 100 g (1 snicla batak , belo) bilo kog mesa ,sira,() povrca, ti dodje ukupno 180 g proteina, ovsene za dorucak, krompir pirinac, int. hleb, i eto ti i 250g UH.
Odgovori