gastric bypass

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Anja89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 08, 2009 6:52 pm

gastric bypass

Post od Anja89 »

Ne znam tacno kako zovu ovaj zahvat kod nas ,ali cula sam da je pocela da se radi operacija u Srbiji.Da li neko zna gde ili bilo kakve informacije o ovom zahvatu u Srbiji?? :oops: :P
cicko micko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 7:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

zeludacni bajpas

Post od cicko micko »

mislim da se u novom sadu radilo nesto slicno, samo nisam sigurna da li je u pitanju 'smanjivanje' zeluca (stezanje ili kako vec) ili ubacivanje neke vrste lopte u isti...cilj je da se manje hrane unosi u organizam, a samim tim dolazi i do mrsvljenja, sto pretpostavljam da ti je cilj...
raspitacu se pa cu napisati sta saznam.
svako dobro!
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

pre cu rebro da izvadim nego to. :o
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

MARS napisao:pre cu rebro da izvadim nego to. :o
:lol: :lol: :lol: :lol: Mars " tii si tu ali te mrzi kucati " ali... kad kucneš ...slatko se nasmejem :lol: :lol: :lol:
Anja89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 08, 2009 6:52 pm

Re: zeludacni bajpas

Post od Anja89 »

cicko micko napisao:mislim da se u novom sadu radilo nesto slicno, samo nisam sigurna da li je u pitanju 'smanjivanje' zeluca (stezanje ili kako vec) ili ubacivanje neke vrste lopte u isti...cilj je da se manje hrane unosi u organizam, a samim tim dolazi i do mrsvljenja, sto pretpostavljam da ti je cilj...
raspitacu se pa cu napisati sta saznam.
svako dobro!
Cula sam da sada ima u Nisu,besplatno je ako imas zdravstvenih problema zbog tezine.Prvih 10 placa grad NIs,ali mislim da ono rade samo prsten sto je najopasnija metoda.
Pozz
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Dj.Olivera napisao:
MARS napisao:pre cu rebro da izvadim nego to. :o
:lol: :lol: :lol: :lol: Mars " tii si tu ali te mrzi kucati " ali... kad kucneš ...slatko se nasmejem :lol: :lol: :lol:
hvala. :lol:
Odgovori