Gainer ili protein

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bublz732
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2017 2:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Gainer ili protein

Post od bublz732 »

Počeo sam da se bavim sportom, a ja ću kupiti proteine. Šta preporučujete od ovih proteina http://fitway.rs/proteini. Ako možete imati prednosti i slabosti. Takođe bih voleo da znam šta je bolje za ubacivanje mišićne mase gainer ili proteini.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Gainer ili protein

Post od aaaca »

Прво набави неколико добрих књига и простудирај их, ако већ немаш доброг тренера. Немој да за пола године дођеш опет на форум и тражиш помоћ због болова у зглобовима, врату или поремећеног метаболизма.

Имаш добре савете на Панспорт форуму а продају и одличне препарате.
SPEED 91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 02, 2017 10:25 am

Post od SPEED 91 »

bublz732 napisao:Počeo sam da se bavim sportom, a ja ću kupiti proteine. Šta preporučujete od ovih proteina http://fitway.rs/proteini. Ako možete imati prednosti i slabosti. Takođe bih voleo da znam šta je bolje za ubacivanje mišićne mase gainer ili proteini.
Druze odmah da ti kazem nije to caroban prah od koga se dobija masa, to su dodaci ishrani, nemoj ni da pomisljas da uzimas Gainer jer je djubre po sastavu i pun secera u prevodu kao da jedes palacinke i pice i junk sa ulice...
Whey je svakako dobar izbor i preporucujem od ogistre Amino Whey Hydro 6600 3.5 kg i dobijes besplatnu dostavu i ima 125 merica u prevodu traje ti 4 meseca ako svaki dan uzimas po jednu mericu proteina...
Sve su to dodaci ishrani, whey je odlican suplement ali bez cvrstih zdravih obroka, vitamina, minerala, neces mnogo postici....

Ajd prvo napisi nesto o sebi, sta treniras, kako se hranis, koliko godina imas...
Piereinut
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 11, 2017 11:18 am
Kontakt:

Post od Piereinut »

Mislim da je i protein dobar. Probao sam mnoge brendove. Mislim da je ista stvar.
Odgovori