FITNES... PRETJERANO MRSAVLJENJE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
blu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 27, 2009 12:14 am

FITNES... PRETJERANO MRSAVLJENJE

Post od blu »

Prije tri nedjelje sam krenuo na fitnes AEROBIK 1h i teretanu1h. Idem svaki dan , sem nedjelje i jako mi prija mpnogo bolje se osjecam.
Jedem zdravo, izbjegavam lose masoce i secer ali meso, riba, pahuiljice razne, voce i povrce u velikim kolicinama svakodnevno unosiim. Plus toga pijem vit E , grickam sargarepu , radi Bta karotena, neke propolis kapsule, pijem barem dvije solje zelenog caja ali i ostale majcinu dusicu, persun, koprivu... radi ciscenja organizma.
SVE U SVEMU VODIM RACUNA O ZDRAVLJU POSLIJE DUGO GODINA FIZICKE NEAKTIVNOSTI I NEZDRAVOG ZIVOTA, PUSENJE, ALKOHOL NA ZALOST I DROGA pa pijem i surutku koja je odlicna, za regeneraciju jetre i cijelog organizma.
DAkle sve je sjajno, vec vidim rezultate, navuko sam se na treninge, uyivam u tome i u zdravom nacinu zivota ali POCEO SAM DA MRSAVIM IZGUBIO SAM 3-4 KG I PLASIM SE DA CU NASTAVITI SA MRSANJEM
IMAM 30GOD I SITNIJE SAM GRADJE I NE STOJI MI DOBRO KAD SAM MRSAV ZAPRAVO PODSJECA ME TO NA PERIOD NEZDRAVOG NACINA ZIVOTA
DA LI DA POCNEM DA PIJEM NEKE PROTEINE MADA ISKRENO NE DOPADA MI SE NISTA STO JE VJESTACKO ILI DA POJACAM ISHRANU
sta da radim?
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Ne bi bilo lose da pijete i proteine nisu to neki steroidi pa nije zdravo to se sve ispituje na vma nema tu nista magicnog u njima whey protein vam je samo osusena surutka iz koje je izdvojena mast i laktoza.Mada slobodno ubacite malo vise zdravih masti i ugljenih hidrata iz zitarica i sve ce biti u redu.
Testosterone man
blu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 27, 2009 12:14 am

Post od blu »

pijem surutku, svjezu, 3-4 case dnevno, nadam se da je to dovoljno, sto se tice WHEY proteina a i zdrava je u tom svezem stanju...
pojacao sam hranu i vratio 1,5 kg :wink:
jedino me brine sto teye skidam stomak, prosto ode sve u stomak, a trbusnjaci mi najteze idu :cry: pa cu vjerovatno ostati sa stomacicem
na treninzima radim svakodnevno oko 15ak min trbusnjaka na kraju
zanima me koliko vremena je potrebno uy ovaj tempo , i moje stanje( nikad imao te misice i godine zapustenosti) da bi se dobio ravan stomak :o
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Ravan stomak se ne dobija kada se rade trbusnhjaci ..da bi se videli mora se prvo mast skinuti a to se postize n ekim kardio treningom i pravilnom ishranom.
Testosterone man
Odgovori