dorucak
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Tako je projaritze moje, dajte podrsku svojoj projitzi!!!
Ne, ozbiljno sad, probajte svi pa sudite...znam licno pojedince koji su se gadili proje, jer kao na pogled izgleda gadno, medjutim kad videse mene kako se sladim i kako mirise kukuruzno testo...sve vam je jasno
Kao: pa aj da probam to, pa aj kad me teras...i oduseve se!

Ne, ozbiljno sad, probajte svi pa sudite...znam licno pojedince koji su se gadili proje, jer kao na pogled izgleda gadno, medjutim kad videse mene kako se sladim i kako mirise kukuruzno testo...sve vam je jasno

Kao: pa aj da probam to, pa aj kad me teras...i oduseve se!

Ja mislim da je najbolji dorucak LUbenica hladna dve tri kriske , pa oko 12 sati parce proje sa jogurtom, jer mora nesto da se pojede dok se ispece proja!!
Salim se naravno proja je mnogo zdrava ali nutricionisti za dorucak preporucuju pahuljice, sveze voce i jogurt ili kornfleks i mleko ili jogurt i naravno voce! Voce je ustvari najzdravije da se jede ujutro i 2-3 sata pre rucka, tako je meni savetovao nutricionista i dok sam ga slusala ja sam ubrzano mrsavila a pri tom se nisam mnogo mucila sa gladovanjem!
POZZZZ
Salim se naravno proja je mnogo zdrava ali nutricionisti za dorucak preporucuju pahuljice, sveze voce i jogurt ili kornfleks i mleko ili jogurt i naravno voce! Voce je ustvari najzdravije da se jede ujutro i 2-3 sata pre rucka, tako je meni savetovao nutricionista i dok sam ga slusala ja sam ubrzano mrsavila a pri tom se nisam mnogo mucila sa gladovanjem!

- mama79va
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bas sam htela da napisem kornflex ili voce..maliska napisao:Ja mislim da je najbolji dorucak LUbenica hladna dve tri kriske , pa oko 12 sati parce proje sa jogurtom, jer mora nesto da se pojede dok se ispece proja!!
Salim se naravno proja je mnogo zdrava ali nutricionisti za dorucak preporucuju pahuljice, sveze voce i jogurt ili kornfleks i mleko ili jogurt i naravno voce! Voce je ustvari najzdravije da se jede ujutro i 2-3 sata pre rucka, tako je meni savetovao nutricionista i dok sam ga slusala ja sam ubrzano mrsavila a pri tom se nisam mnogo mucila sa gladovanjem!POZZZZ
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
MAMA79va , ma ja znam sve teoretski i upravo sam sad jela neke bljakave pahuljice, ali da sve primenjujem kao sto mi je receno mnogo brze bi se oslobodila I OVOG PREOSTALOG VISKA
A najbolje je kad ponekad sebe kaznim cisto vocem ceo dan, e to onda ima efekta, em manje gresim,pa zadorucak jedem peporucene namirnice, em se bolje osecam posle vocnog dana!!
POOZZ