Pa Bogami tamaraft, ti iskoristi ovde i sam razgovor o mestu presednika.Te poveca se naglo broj postova i dobi ti cvike pocasnog clana .Shta bi bilo da smo te imenovali ?
A mojoj jesy umesto admina pomogoh da namesti avatara i ona mi maznu mog koeg imam vec dva mesetza e ebga Napushtam Vas .Zaebte Vi taj rad .Laq notj...
Pozdrav damitze .Martrat ja kad god vidim tu tvoju slichitzu tu bucku ja se setim svoje kcerke kad je bila mala.I ne bash tako ni mala.dobila je za poklon za rodjendan samo veliku od drugaritze,I ona je uokvirila i sad stoi na istom mestu .Kaze ovakav cu stomak imati ja i imala je obichaj da uvek virka u stomachic i proba da li moze one sartmitze napraviti.Tako da kad god pogledam tvoj nick moju cerkitzu vidim pred ochima sunce moje .Idem kao da vezbam,jutros sam zabushavala ,nauchila zena brzo broiti .Pozdravche i ljub Vas..
A admin ?Dok se javio da je tu,dve su upitale za savet ,on zbrisao odma .Dao ostavku ..Ostavke pre postavke
Meni se slicica posebno svidja jer lici na moju sestru kad je bila mala a ja sam sve do puberteta bila najmrsavija od svih a onda me zeznuli hormoni Izem ti hormone i ko ih izmisli,haha.A ja sad odoh da radim sugave depilacije.Tacno mi prisedne moj posao kada krene lepo vreme.Al sta ces,sto se mora nije tesko.
mika pa nisam ti namerno uzela avatara ja sam ishla redom ali nishta nije odgovaralo,bila mi je pre ove neka glupa slichica i sledeca ova i dalje nisam ishla,sinoc sam htela da promenim ali...nijedna nestaje sve su vushe kp pishe da mora da budu manje od 6 kp,i sada nesmem da diram plashim se izgubice mi se i ova,ljubim te,pozzz za sve ostale
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema