jesy napisao:evo poklon za hunterapa ti vidi da li cesh iskoristiti kljuch i katanac pametno(hoce li otkljuchati temu )

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ka 9, mada , u pravu si, 8 nivoa si ispod onog keretista iz filma K9...Ka1 napisao:I treba da ti zakljucaju temu, ne samo tu nego svako. Ti covece nisi sasvim cist, imas 1300 postova od Novembra meseca!?!?!??Idi bre malo zivi zivot, skini se sa tog komputera...
Ka1 napisao:Je l' ti bre sanjas mene?Napisao sam ti poruku pre 10 dana i ti si mi do sada 10 puta odgovorio na jednu te istu poruku!?
Evo necu ja nista da pricam, drugi mogu da kazu koliko je to "normalno" ... znaci ok, rekao sam sta sam rekao i vidim to te je toliko pogodilo da me bukvalno danima spominjes.
Izvini, stvarno ne bih to uradio da sam znao da ce te toliko pogoditi...
I da... MRZIM lovce... znaci tako bi te sacmarom po bulji pa da vidis... lud sam za zivotinjama i mrzim ljude koji ih ubijaju...
Nadam se da me neves gusiti sledecih 15 dana zbog ovoga.
Izvini, na čemu si?hunter napisao:Elem, bio sam sa Vladikom i danas! Rece, ne brini presvjetli lovce, od dobrote zivis, od nje ces i umrijeti. Rece isto, ko od maca zivi od njega i strada, a kada bi popunjavao praznine analogijom, ja bih pravno kazao "Ko od kljuca zivi - bice i zakljucan".
Dame moje, otvorena je kafana kod zelene tackice
Reko bih, nijeste u toku ili se pravite!remi napisao:Izvini, na čemu si?hunter napisao:Elem, bio sam sa Vladikom i danas! Rece, ne brini presvjetli lovce, od dobrote zivis, od nje ces i umrijeti. Rece isto, ko od maca zivi od njega i strada, a kada bi popunjavao praznine analogijom, ja bih pravno kazao "Ko od kljuca zivi - bice i zakljucan".
Dame moje, otvorena je kafana kod zelene tackice
I, o čemu se ovde radi?