Dobro vecer

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:evo poklon za hunteraSlikapa ti vidi da li cesh iskoristiti kljuch i katanac pametno(hoce li otkljuchati temu )
Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ka1 napisao:I treba da ti zakljucaju temu, ne samo tu nego svako. Ti covece nisi sasvim cist, imas 1300 postova od Novembra meseca!?!?!?? :o Idi bre malo zivi zivot, skini se sa tog komputera...
Ka 9, mada , u pravu si, 8 nivoa si ispod onog keretista iz filma K9...
Da ti ne kazem...
Na onu moju temu su uzjahali terijeri, ali za iste ima leka!
Uzivajte gospodo, lajte i oblajavajte, mozete se samo sagnuti, reci izvinte! Ne prihvatam izvinjenja!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Gdjo Olja, svaka cast na ilustraciji.... pljuvaste Miloevica... sta bo Admincic mindjic na njegovom mestu!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

K9 dal te nekad produvaao vijetar?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Je l' ti bre sanjas mene? :lol: Napisao sam ti poruku pre 10 dana i ti si mi do sada 10 puta odgovorio na jednu te istu poruku!? :o Evo necu ja nista da pricam, drugi mogu da kazu koliko je to "normalno" ... znaci ok, rekao sam sta sam rekao i vidim to te je toliko pogodilo da me bukvalno danima spominjes. :lol: Izvini, stvarno ne bih to uradio da sam znao da ce te toliko pogoditi...

I da... MRZIM lovce... znaci tako bi te sacmarom po bulji pa da vidis... lud sam za zivotinjama i mrzim ljude koji ih ubijaju...

Nadam se da me neves gusiti sledecih 15 dana zbog ovoga.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Izvin'te molim Vas, nisam procitao poruku iako svaki dan visim na forumu... Moja greska.
To sto bi me po bulji, zvuci mi malo onako gay, ma kakvi gay, pederski, iskreno. Ja bi tebe medju oci, pa malo nize! To sto mrzis lovce, znas nije ti vrlina, dapace, mrznja nije hriscanska odlika!
Nadalje, mislim da imas problem sa vremenom, nisi mi odgovorila pre 10 dana, kad sam ja ovu temu postavio posle toga (pre 4 dana) :lol: Nisam ti danima odgovarao vec sam ti u jednom danu napisao 2-3 postica!
Necu ti vise nista kazat', a znas sta ti mislim!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Dosao bih do zakljucka da Vi 10 ak dana sanjate mene, zar ne!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ma Ka 1 moram ti odgovoriti, pusi bre qrac (ali molim te lagano vlaznim palcem preko glansa), mrzi lovce, mrzi ih bre do sudnjega dana, samo odradi svoj posao...
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ka1 napisao:Je l' ti bre sanjas mene? :lol: Napisao sam ti poruku pre 10 dana i ti si mi do sada 10 puta odgovorio na jednu te istu poruku!? :o Evo necu ja nista da pricam, drugi mogu da kazu koliko je to "normalno" ... znaci ok, rekao sam sta sam rekao i vidim to te je toliko pogodilo da me bukvalno danima spominjes. :lol: Izvini, stvarno ne bih to uradio da sam znao da ce te toliko pogoditi...

I da... MRZIM lovce... znaci tako bi te sacmarom po bulji pa da vidis... lud sam za zivotinjama i mrzim ljude koji ih ubijaju...

Nadam se da me neves gusiti sledecih 15 dana zbog ovoga.

Ka1 po definiciji,mržnja je osecanje koje je jace od ljubavi i duze traje.To je jedan vid samodestruktivnog osecanja koje truje organizan i treba biti mnogo jak da bi je pobedio.
Zasto je glupo mrzeti nekog?
Onaj koga mrzis,obicno,to ne zna,a ostale ljude oko tebe koji znaju koga mrzis,obicno,je bas briga za to! Mrznjom samo sebe trujes!

P.S., Ka1 zanima me da li si vegetarijanac, s obzirom da gajiš toliku ljubav prema životinjama, i ako nisi da li MRZIŠ i kasapina kod kga kupuješ meso za ručak?

Tamaraft, zaključavanjem i brisanjem pojedinih postova uverila si nas da si ALFA i OMEGA ovog foruma. Možda bi mogla da napraviš presedan i u svežnju ključeva pronađeš ključ od neuropsihijatrije i otključaš je. Tako bi svi oni koji velikim slovima pišu MRZIM, NE PODNOSIM, IRITIRA ME, LUD SAM....imali gde da iznose svoja destruktivna osećanja ( bilo bi lakše i tebi jer ne bi morala u sitne sate da motriš na sve odaje ovog foruma i arčiš metlu).
Drugarski savet: Manje pristrasnosti i jednak aršin za sve ukoliko stvarno misliš na ovaj forum!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

lovac dragi ,mani bre kalauze,Ka1,'glavonje' i spijune ovog foruma!

za onaj katanac na forumu moze ti pomoci jedino mocuga i to ...kkhhmmm znas vec kakva!!! i to ne samo za katanac!!!! :wink: :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

hunter napisao:Elem, bio sam sa Vladikom i danas! Rece, ne brini presvjetli lovce, od dobrote zivis, od nje ces i umrijeti. Rece isto, ko od maca zivi od njega i strada, a kada bi popunjavao praznine analogijom, ja bih pravno kazao "Ko od kljuca zivi - bice i zakljucan".

Dame moje, otvorena je kafana kod zelene tackice :wink:
Izvini, na čemu si?
I, o čemu se ovde radi?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

- Budala ima veliku prednost pred pametnim čovekom, uvek je zadovoljan samim sobom.
Napoleon

- Ako vam se neka ptica posere na glavu....obrishite se diskretno i pravite se ludi....kao i uvek kada su vas posrali....
Dushan Radovic

Dostojevski.....
-NE....TI me voli prljavog i zlog, jer, umivenog i cistog, voleli bi me SVI !!!

"Znaš, on generalno ima taj nejebavajući stav, a žene vole sado-mazo..i to ti je to."
kolega M.P. trača drugog kolegu koji ima više uspeha kod žena

i za kraj za sve "pametnice" ovog foruma

- Kad ostanes bez argumenata,vredjaj protivnika.

Ciceron
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

remi napisao:
hunter napisao:Elem, bio sam sa Vladikom i danas! Rece, ne brini presvjetli lovce, od dobrote zivis, od nje ces i umrijeti. Rece isto, ko od maca zivi od njega i strada, a kada bi popunjavao praznine analogijom, ja bih pravno kazao "Ko od kljuca zivi - bice i zakljucan".

Dame moje, otvorena je kafana kod zelene tackice :wink:
Izvini, na čemu si?
I, o čemu se ovde radi?
Reko bih, nijeste u toku ili se pravite!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

DOBRA VECHER originalan naziv teme :D
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar