Dijeta za gubljenje sala?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dijeta za gubljenje sala?
Zanima me el postoji neka dijeta za gubljenje sale ne preparati!Cisto da izgubim nekoliko centimetara u stomaku???
pomozite molim vas

-
- Novi član
Pa koja druga hrana postoji osim masne?A trcanje pa svaki dan bez toga nemogu zato sto me privlaci kad idem negde daleko pa me smer da idem ja trcim pa onda i nazad a trbuznjake svaki dan radim negde oko 100 uvece i sklekove vozim bajs i razne vezbe mada kad zategnem stomak u lezecem polozaju sve samo plocice ispod bas opipljive zato mi ne teba salo sta ce mi da pokazem plocke!
pomozite molim vas

-
- Novi član
A sta sad, lekovi su kao nesto lose, a biljke su nesto super, pa sta god da je, bitno je da nema lekova?!?!?! Ti, prijatelju, u glavi nemas ELEMENTARNO poznavanje ljudskog tela i procesa u njemu, a ovde si dosao da nekoga nabedjujes kako su tvoje kapsule sa biljkama unutra super zdrave?! Ni sam ne znas nista o tim kapsulama, a ljude ovde u nesto ubedjujes... Opasan si bre po okolinu!NikolaK napisao:Jesu kapsule, ali unutra su biljke i nista drugo-nisu lekovi!
@NemaOdMeneNista
Ne postoji nacin za selektivno gubljenje sala (osim liposukcije)... S' obzirom da si mlad/a najbolji nacin je fizicka aktivnost. Telo nam je takvo da se salo sa bokova i zadnjice (kod zena) poslednje skida (dakle najteze). Trci, vozi bajs, radi trbusnjake, obrati paznju na ishranu i vremenom ce plocice da ugledaju svetlost dana

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Re: Dijeta za gubljenje sala?
NemaOdMeneNista napisao:Zanima me el postoji neka dijeta za gubljenje sale ne preparati!Cisto da izgubim nekoliko centimetara u stomaku???
Postoji. Ja sam koristila Nera dijetu pre tri meseca i smršala 6 kg.za 7 dana. Još uvek nisam vratila ni gram od izgubljene kilaže.