Dijeta za 13-godisnju devojcicu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dzeni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 5:46 pm

Dijeta za 13-godisnju devojcicu

Post od dzeni »

Moja 13-godisnja cerka ima 10 kg viska.Posto u mom gradu nema nutricioniste,molim nekoga da mi preporuci nacin ishrane ili neku dijetu shodnu njenom uzrastu

Pozdrav za sve i unapred hvala
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Koliko je visoka i koliko ima kilograma?
Cim se ugojila (osim ako nisu u pitanju hormoni) znaci da nije dovoljno bila fizicki aktivna. Dakle, upisite je na neki sport koji voli, ako ste u mogucnosti. Pored toga, ukinite grickalice tipa cips, smoki i gazirana pica. Nek jede sto vise voca umesto slatkisa-leto je, ima sta. Nek se ne hrani u meku i po kioscima sa brzom hranom-kuvajte joj, nemojte puno da przite. Vise povrca nego mesa. Posto je jos mlada i nije se sasvim razvila bilo bi opasno da bude na nekoj ozbiljnoj dijeti. Dobronameran savet-nemojte da joj popujete da je debela, posticicete kontraefekat.
Srecno :wink:
istina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 10:14 am

Re: Dijeta za 13-godisnju devojcicu

Post od istina »

dzeni napisao:Moja 13-godisnja cerka ima 10 kg viska.Posto u mom gradu nema nutricioniste,molim nekoga da mi preporuci nacin ishrane ili neku dijetu shodnu njenom uzrastu

Pozdrav za sve i unapred hvala
Procitajte Privatnu Poruku.
Odgovori