Zbog koriscenja antibiotika... mozda sam povecala mogucnost prekomerenog stvaranja ili stalnog vracanja kandide (citala sam vas forum), koriscenjem uglavnom vegeterijanske ishrane sam mozda preterala sa unosom vlakana pa se stvorio kontra efekat te poslednjih dana imam otezano praznjenje sa krajnjim rezultatom male kolicine i skoro tecne stolice, ili vracam se na antibitike i poremecaju crevne flore.
Tja.. Citajuci i studirajuci stalno knige pozntih autora i doktora o zdravlju , telu, zdravoj ishrani... dosla sam do zakljucka da je vreme da uradim zapravo DETOXINAJCIJU CREVA jer i zdrava hrana MOZE BITI CISTI OTROV, jer nesvarena zbog lose flore - nedostatka pozitivnih bakterija, samim tim i vitamina, ogromne kolicine toksina zadrzanih na zidovima creva za sve ove godine naseg zivota cine da svi organi u telu slabije rade i njihova borba protiv antitela slabi...... Nakraju odoh do jednog naseg nutricioniste, ustavri ona sebe zove drugacije , koja vec , kaze radi dugo upravo to(detoxinaciju creva , jetre, bubrega..). Kako? Oxy powder. Verujem , citajuci o tome u papirima koje mi je dala da zaista pomaze, te cu se verovatno i odluciti na to.
Ali pre toga, volela sam da postavim , upravo ovde, na forumu pitanje DALI JE NEKO KORISTIO I LI ZNA VISE O OXY POWDERU , NACIN ISPRAVNE UPOTREBE,INDIKACIJE, MOGUCE KONTRAINDIKACIJE,ISKUSTVO ITD. Jer
Citajuci mnogo literature naucila sam da pre bilo kakve detoxinacije moramo normalizovati crevnu floru i pojacati zidove creva jer godinama losi uzrocnici (da se neponavljam - gornji tekst) mogu dovesti do povecane propustljivosti creva - sto znaci da otrovi iz creva idu u krvotok... te zbog toga se osecamo slabijim,depresivnim, tromim, losa koza, akne, uopste rad organa, da ne govorimo o arttritisu, ,....jedna stvar pokrece drugu...A pri detoxinacije otrovi se "odlepljuju" sa zidova creva ,pokrecu ... i ako je propustljivost creva velika moglo bi doci do nezeljenih side effects. Kada sam to pitanje postavila doktoru ona mi je rekla ma neeeee, to se radi uporedo....Ali u papiru koji mi je insprinatala od proizvodjaca se to pominje te se sam dobila ipak neki odgovor. Opet, nebih volela da to radim sama jer se tu navodi i da moze da dodje do, zbog istog ,menjanja ph krvi te je neophodno da doktor prati taj proces. Opet ovaj doktor kaze da nije neophodno da proverim krv i da je sve potpuno bezbedno.
AH DA vazno:
Oxy-Powder sadrzi:
- Complex Magnesium compound
- Organic Germanium -132
- Natural citric acid
Koristeci toliko pogresno datih antibiotika (posto ovde na KIpru - grcki doktori nisu tako potkovani kao nasi ) i dele antibiotike ko keks, bez analize, pa kad se stvar pogorsa oni vam daju druge dok vas dotalno ne zeznu samo da bi vam uzeli pare... ja sam stvorila jedan skoro hipohondricnu averziju prema svojim potencijalnim neprijateljima lekovima ,da sam zaista u grcu pred svim novim sto treba da pocnem da pijem..
Ovoga puta moj doktor je opasna crnogorka

Zelim da verujem da ce Oxy Powder da mi pomogne, pa ako ovo cita neki doktor

Pozdrav svima
p.s. sledi pitanje, vezano za ist temu, o nekim dodacima ishrane