DEFINISANJE MISICA
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
DEFINISANJE MISICA
Ovako, zanima me kakvu ishranu treba da koristim da bih sto bolje mogao da definisem misice. Ja sam mrsav, i od nedavno idem u teretanu. Hvala vam!
misice ti ne definise ishrana, nego vezbe...nacin vezbanja
jedino ako si mislio na neku suplementaciju eventualno koja moze da ti pomogne, ali opet ne moze ni ona da te definise ako nemas pravi trening
ako si mrsav, onda si samim tim izdefinisan
ono sto ti je potrebno kao sto ti kaze @zenlee je da nabacis masu...
svejedno, ako nemas nameru da se gojis, a zelis da ti se vise vide ti misici koje 'imas' , onda radi vezbe lagano, sto sporije... i mislim da ti teretana nije potrebna ako si mrsav..
cepaj sklekove, zgibove, dok se ne ugojis, pa posle mozes u teretanu...
a i oni ce ti mnogo bolje uraditi definiciju...
jedino ako si mislio na neku suplementaciju eventualno koja moze da ti pomogne, ali opet ne moze ni ona da te definise ako nemas pravi trening
ako si mrsav, onda si samim tim izdefinisan

ono sto ti je potrebno kao sto ti kaze @zenlee je da nabacis masu...
svejedno, ako nemas nameru da se gojis, a zelis da ti se vise vide ti misici koje 'imas' , onda radi vezbe lagano, sto sporije... i mislim da ti teretana nije potrebna ako si mrsav..
cepaj sklekove, zgibove, dok se ne ugojis, pa posle mozes u teretanu...
a i oni ce ti mnogo bolje uraditi definiciju...
ovo sve sto si mu dao su forumi bodibildinga, gde definitivno ima najmanje zdrave ishrane.... odnosno nema je uopste
ovo je tema nutricionizam, tako da bi ti moja preporuka bila da ne citas sve i svasta po internetu jer neces daleko stici, nego lepo idi kod nekog boljeg nutricioniste i neka ti odradi program ishrane prema individualnim sposobnostima i dobices to sto zelis...
malo ce ti redukovati ishranu, ali sigurno ces se i osecati bolje i izgledati bolje...
ovo je tema nutricionizam, tako da bi ti moja preporuka bila da ne citas sve i svasta po internetu jer neces daleko stici, nego lepo idi kod nekog boljeg nutricioniste i neka ti odradi program ishrane prema individualnim sposobnostima i dobices to sto zelis...
malo ce ti redukovati ishranu, ali sigurno ces se i osecati bolje i izgledati bolje...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Malo je komplikovano da ti pisem ishranu za celu nedelju.a ne znam ni koliko imas kila,godina,kakav ti je metabolizam,koliko treniras dnevno,sve su to vazne stvari koje se moraju znati kako bi se napravila korekcija ishrane,a i decko lepo trazi da definise misice sta je to nego cist bodybuilding.
Testosterone man
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obrati se nutricionisti koji ce na osnovu tvojih nalaza krvi i metabolizma, kolichine masnog tkiva i misicne mase napraviti dijetu tj nachin ishrane shodno tvojim potrebama!
Nemoj molim te da slushash ljude koji se pumpaju i kljukaju steroidima i kojekakvim prashkovima, obrati se nekome ko je zavrshio shkole za to shto te zanima!
Nemoj molim te da slushash ljude koji se pumpaju i kljukaju steroidima i kojekakvim prashkovima, obrati se nekome ko je zavrshio shkole za to shto te zanima!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
http://www.isteroids.com/steroids-in-sports/
Ako se po tebi Tamaraft samo bilderi i ljudi koji treniraju razne dizacke sportove snage, ili izdrzivosti kljukaju steroidima sta bi rekla na to da je Madona Beyonce , Brad Pitt , Zan klod van dam, Leonardo di caprio, Stalone i da su svi oni koristili Steroide u cilju bilo toga da omrsaju ili da nabilduju telo.
Da tacno tako svako malo vise upucen ce znati da su steroidi svuda oko nas i da ih svaka pevaljka
koristi da bi omrsala zategla guzicu ili sta vec uradila.
Malo sutra Brad Pitt ne koristi, odakle mu onakvi trbusnjaci odjednom ko zna mozda su silikonski implanti.
Ja ih uopste ne koristim i nedaj boze.
Mozda kad budem cica od 70 godina da ne izlapim, posto su steroidi lekovi za starije i nesposobnije ljude.
Ako se po tebi Tamaraft samo bilderi i ljudi koji treniraju razne dizacke sportove snage, ili izdrzivosti kljukaju steroidima sta bi rekla na to da je Madona Beyonce , Brad Pitt , Zan klod van dam, Leonardo di caprio, Stalone i da su svi oni koristili Steroide u cilju bilo toga da omrsaju ili da nabilduju telo.

Da tacno tako svako malo vise upucen ce znati da su steroidi svuda oko nas i da ih svaka pevaljka

Malo sutra Brad Pitt ne koristi, odakle mu onakvi trbusnjaci odjednom ko zna mozda su silikonski implanti.

Ja ih uopste ne koristim i nedaj boze.

Mozda kad budem cica od 70 godina da ne izlapim, posto su steroidi lekovi za starije i nesposobnije ljude.