da li neko zna nesto o povoljnom delovanju cinka na jacanje kose i kvalitet koze lica..
kako unositi cink, u kojim dozama, i tako dalje
hvala
Cink
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja ti mogu reci kako sam ja uzimala Zinc ili ti cink Zinc CHELATED to su tablete od 25 mg(ZINC GLUCONATEL)
Natural Wealth..
U kutijici (bochici ) dodje oko 100 tabletica sad se nebih setila koliko koshtaju zaboravila sam ,proshle godine sam kupovala u apoteci Zemunskoj!Ja sam uzimala po jednu do dve tablete u vrh glave .To mi je bio preporuchio moj neurolog .Ja sam nekad mnogo pushila i prestala naglo zbog bolesti.I on mi je predlozio da uzimam cink jedno vreme kao smanjuje zelju za cigaretama a i hranom navodno.Jer kad se prestane naglo pushiti stalno se gricka neshto.Ja sam uzimala oko 40 dana po jednu uveche i jednu ujutru tabletitzu.Nemogu ti reci da li mi je pomoglo?.Nisam osetila nikakve reakcije.Ni bolje ni loshije!____Toliko od mene moje skromno znanje u vezi cinka ..
___Srdachan pozdrav .....
P.S
Sve u svemu nije mi ODMOGLO nit sam imala neke negativne reakcije.Nisam nastavila pushiti nikad vishe e sad?
Natural Wealth..
U kutijici (bochici ) dodje oko 100 tabletica sad se nebih setila koliko koshtaju zaboravila sam ,proshle godine sam kupovala u apoteci Zemunskoj!Ja sam uzimala po jednu do dve tablete u vrh glave .To mi je bio preporuchio moj neurolog .Ja sam nekad mnogo pushila i prestala naglo zbog bolesti.I on mi je predlozio da uzimam cink jedno vreme kao smanjuje zelju za cigaretama a i hranom navodno.Jer kad se prestane naglo pushiti stalno se gricka neshto.Ja sam uzimala oko 40 dana po jednu uveche i jednu ujutru tabletitzu.Nemogu ti reci da li mi je pomoglo?.Nisam osetila nikakve reakcije.Ni bolje ni loshije!____Toliko od mene moje skromno znanje u vezi cinka ..
___Srdachan pozdrav .....
P.S
Sve u svemu nije mi ODMOGLO nit sam imala neke negativne reakcije.Nisam nastavila pushiti nikad vishe e sad?

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pre par godina sam zbog alergije na Sunce morala da od ranog proleca pochnem sa unosom kalcijuma (po 1 shumecu tabletu). Kako sam chula da Ca nije dobro uzimati bez Mg, uzmem kombinaciju Ca-Mg-Zn, i primetim da mi je nestala perut koja se bila pojavila. Nakon toga, procitala sam u nekim novinama da cink sprechava nastajanje peruti. Pa eto, to je moje iskustvo